Verdensmesterskabet i Marmaris den 18.-20. September

verdensrally mester marmariste i september
Foto: Hibya News Agency

I år modtog Republikken Tyrkiet præsidentpræstation, 2020 5.yarış FIA World Rally Championship Rally of Turkey, Turkey Automobile Sports Federation (TOSFED), der afholdes mellem 18. og 20. september. De sidste to års 'største sportsorganisation, der er vært for vores land', som Rally of Turkey, Marmaris, ledsaget af skønheden i de unikke fyrreskove og det spektakulære hav, vil byde velkommen til verdensberømte piloter og tusinder af turister.


Søg i Covidien-19 mesterskabet efter de første tre løb på grund af pandemien, Rally Estland den 3. til 04. september vil fortsætte med datoen, og hans hold vender ruten til Tyrkiet efter dette løb. Som begynder fredag ​​den 06. september Rally of Turkey, verdens hurtigste rally drivere vil være scenen med en betagende kamp. Spændingen, der vil fortsætte i 18 dage i særlige etaper i Marmaris, Ula og Datça-regionerne, leveres til hele verden med live-udsendelser fra 3 tv-kanaler.

TOSFED præsident Eren Üçlertopra, der afgav en erklæring om begivenheden, som er den "største internationale sportsorganisation, der er organiseret i vores land" i de sidste to år; "Organisering af Tyrkiets Rally, vi er stolte over, at de vil blive afholdt under regeringen af ​​Republikken Tyrkiet under formandskabet. Ved denne lejlighed vil vi gerne udtrykke vores taknemmelighed til Mr. Muharrem Kasapoğlu, minister for ungdom og sport, og til alle de statlige ældste, der har bidraget til dette projekt, især vores præsident Recep Tayyip Erdoğan. Endnu en gang er vi klar til at vise vores lands magt overfor verden og bidrage til dets forfremmelse. ” sagde.

WRC Promoter CEO Jona Siebel takkede også Ministeriet for Ungdom og Sport og TOSFED. ”Marmaris er en populær feriedestination, hvor alle deltagere og tilskuere kan rejse med glæde og selvtillid i overensstemmelse med de forholdsregler, der er truffet efter pandemien. Organisation Covidien-19 vil blive gennemført sammen med protokollerne vil blive implementeret for at skabe et sikkert miljø i Tyrkiets sundhedslovgivning. ”Han forklarede.

Hibya News Agencychat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar