National elektronisk klemme, der skal leveres til Justitsministeriet i september

vil blive leveret til justitsministeriet i september
Foto: Ministeriet for Industri og Teknologi

Industri- og teknologiminister Mustafa Varank annoncerede, at de elektroniske klemmer, der blev nationaliseret under Industry Cooperation Projects (SIP), vil blive leveret til Justitsministeriet til testformål fra september. Han bemærkede, at håndjernene blev importeret fra et israelsk selskab før SIP, sagde minister Varank, at efterspørgslen efter nationaliserede produkter er begyndt at komme fra udlandet.

ROUTER ROLE


Ministeriet for industri og teknologi spiller en førende rolle for offentlige institutioner og organisationer til at bruge indenlandske og nationale produkter. Ministeriet, SİP og offentlige administrationer; Det sigter mod at foretage indkøb, der involverer innovation, lokalisering og teknologioverførsel med en teknologisk orienteret projektstyringsmetode og at udnytte de muligheder og muligheder derhjemme i størst mulig grad.

MÅL REHABILITATION

Inden for rammerne af SIP blev der afholdt tilbud om indkøb af elektroniske indkøbssystemer for at give rehabilitering, for at integrere med samfundet, for at forhindre genoprettelse af kriminalitet, for at sikre den offentlige sikkerhed og for at skabe et alternativ til den hårde virkning af straffen af ​​Justitsministeriets generaldirektorat for kriminelle og tilbageholdelseshuse. .

HVAD produceres nationalt?

Som et resultat af buddet, inden for rammerne af det elektroniske overvågningssystem, begyndte elektronisk sporingssoftware, elektronisk klemme, husarrestenhed, overvågningsenhed, øjeblikkelig sporingssystem, alkoholovervågningsenhed og modulerne, software og elektroniske kredsløbskort, der danner nævnte enheder, at blive designet, udviklet og produceret indenlandske. Efter afslutningen af ​​testfasen, fra 1. januar 2021, vil udenlandske produkter blive deaktiveret fuldstændigt og erstattet af nationale produkter.

BESØG TIL ORTEM

Minister Varank besøgte Ortem, der producerer klemmer sammen med Mahrek Technology og opretholder sine aktiviteter i Informationsdalen under hovedentreprenøren for STM (Defense Technologies Engineering and Trade Inc.). Varank modtog information fra Ortem General Manager Ömer Şahin Karaman under besøget og undersøgte prototyperne af de elektroniske klemmer, der blev nationaliseret på produktionsanlægget. Evaluer besøget, sagde Varank:

OMKOSTNINGER VIL BILLIGE

Ansøgninger om prøvetjenester har brugen af ​​elektroniske håndjern i Tyrkiet. I de foregående processer blev alle de elektroniske klemmer importeret fra et israelsk firma fra udlandet. I år har vi sammen med justitsministeren for industrisamarbejdsprojektet, hvordan vi kan foretage en lokalisering i det nye bud. Inden for dette udbud vandt vores indenlandske virksomheder bud på elektroniske klemmer i partnerskab med STM-Ortem-Mahrek. Således både lokaliseringen og nationaliseringen af ​​produkterne her, og levering af disse af vores Justitsministerium til en billigere pris.

OVERGANG TIL DOMESTISK PRODUKT I OKTOBER

Under vores besøg havde vi muligheden for at se de første prototyper af produktet. De første produkter leveres i september. Fra oktober vil der være en overgang fra udenlandske produkter til indenlandske produkter.

DOMESTISK BEVEGELSE

Vi ønsker at blive et land, der er selvforsynende og i stand til at producere førende teknologier i verden med National Technology Move. Vores ministerium, i samarbejde med andre ministerier, der skal foretages, ønsker vi at fremskynde husstandsbevægelserne i Tyrkiet. Elektronisk klemmeudbud er et af de bedste eksempler på dette.

UDEN NOEN BEHOV

Selv om lovgivningen om industrisamarbejdsprojekt har været gældende i lang tid, er der først hidtil blevet afholdt et vellykket bud på dette emne. Vi lykkedes det første eksempel med en elektronisk klemme. Vi har lokaliseret dette produkt. Nu kan vi bruge dette produkt på en måde, som vi kan se vores egne behov uden at have brug for nogen.

EXPORTPOTENTIAL

Der er krav til dette produkt fra udlandet. Der er også eksportpotentiale her. Naturligvis vil vores virksomheder evaluere dette.

Vold mod kvinder

Dette produkt bruges i prøvetidspraksis, især i vold mod kvinder og fængselsstraffe. Det bruges som panikknap. Ud over de nye typer henrettelsespraksis i vores justitsministerium, mener vi, at det er et vigtigt spørgsmål at beskytte vores kvinder med teknologiske produkter, især mod vold mod kvinder.

TAKK TIL RETSMINISTEREN

Minister Varank erklærede, at de forsøger at skabe opmærksomhed om brug af lokale og nationale produkter fra offentlige institutioner og organisationer, og takkede justisminister Abdülhamit Gül for hans følsomhed i denne sag.

STARTEN I 2013

Mistenkte, tiltalte, straffedømte; Et elektronisk overvågningssystem blev lanceret i 2013 til gennemførelse af sanktioner eller anvendelse af prøvetid på disse personer. elektroniske overvågningsenheder anvendt i Tyrkiet som følger:

  • Med det formål at ikke forlade bopælen,
  • Med det formål at forbyde at gå til udpegede steder eller forhindre ophør af visse områder,
  • Alkoholbrug til overvågningsformål,
  • Til beskyttelse af ofrene.

TYPE TIL TEKNOLOGISK TRANSFORMATION

Ministeriet for Industri og Teknologi udfører sine aktiviteter i koordinering med andre offentlige institutioner og organisationer for at gøre offentlige indkøb underlagt SIP-implementering. I denne sammenhæng er de undersøgte felter som følger:

  • Jernbanesystemskøretøjer såsom metro, sporvogn, tog,
  • Signalering, strøm, kommunikation og lignende delsystemer, der skal bruges i jernbanesystemer,
  • Forskellige køretøjer til land, luft og sø, især elektriske busser,
  • Sikkerhed, overvågning, observation, kontrol, software, informatik, kommunikations-, detekterings- og sporingssystemer,
  • Energiproduktions- og distributionssystemer
  • Smart by applikationer.


chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar