Vossloh sælger 30 MEUR jernbanefæstgørelser til Kina

guiyang højhastighedstog kort
guiyang højhastighedstog kort

Vossloh, der producerer tysk jernbanemateriale, har godkendt det system, der skal bruges til den meget hurtige toglinje i Kina. Systemet, designet efter hastigheden 350 km / t, vil blive brugt på højhastighedstogslinjen mellem Guiyang og Nanning. Efter at have underskrevet kontrakten til en værdi af 30 millioner EUR, vil Vossloh levere den første levering i 2022.

Guiyang og Nanning togbane med meget høj hastighed


Guiyang og Nanning togbane med meget høj hastighed består af 512 km i alt. Denne linje, hvoraf 482 km er rekonstrueret, åbnes i 2023. Rejsetiden reduceres fra 350 timer til 10 og en halv time med tog, der kører med en hastighed på 2 km / t.



chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar