Årets første post i jernbanerejser i Kina

Årets første post i jernbanerejser i Kina
Årets første post i jernbanerejser i Kina

1 millioner togrejser blev foretaget i Kina mellem 31. juli og 456. august. Det er blevet rapporteret, at dette antal svarer til 70 procent af rejsen i samme periode sidste år. Mens den nylige stigning i persontransport med jernbane fortsætter, erklærede en erklæring fra China State Railway Group, at antallet af rejser i august steg med 42 millioner 502 tusind sammenlignet med juli og nåede op på 249 millioner.


Mens der blev foretaget 29 millioner 9 ture med jernbane den 676. august, blev det højeste antal daglige ture nået efter forårsfestivalen. Inden for rammerne af bestræbelserne på at bekæmpe Covid-19-epidemien blev det rapporteret, at foranstaltninger såsom måling af kropstemperatur, ventilation og desinfektion blev anvendt på stationer og vogne, så folket kunne rejse sikkert og sundt.

Hibya News Agencychat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar