I dag i Historie: September 21 2006 mellem Tyrkiet og Østrig

I dag i historie
21 September 1923 Eastern Railways kom sammen med en gruppe af britiske Bank Tyrkiets nationale jernbaner Company (National Railvvays af Tyrkiet) grundlagt. På det tidspunkt valgte selskabet dets direktion, der bestod af syv britiske og xnumx medlemmer.
21. september 1924 Ved den banebrydende ceremoni i den smalle linje Samsun-Çarşamba sagde Mustafa Kemal Pasha: ”Det er meget vigtigt for vores borgere at få privilegiet at bygge en jernbane med national hovedstad. Regeringen for sådanne nationale virksomheder kan blive gætt af vores republik og Riyaset med stor glæde og forfærdelse. ”
21. september 2006, hvilket togtransportsystem mellem Tyrkiet og Østrig, begyndte lastbilerne at transportere Ro-La.
chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar