10 måder at styrke immunsystemet mod coronavirus

10 måder at styrke immunsystemet mod coronavirus
10 måder at styrke immunsystemet mod coronavirus

Immunsystemet beskytter mennesker med forskellige forsvarsmekanismer mod skader fra mikroorganismer såsom vira, bakterier, svampe og parasitter, der kan forårsage infektion og sygdom.


Coronaviruspandemien påvirker fortsat hele verden. Det er vigtigt at bære en maske, holde sig væk fra overfyldte miljøer, overholde reglerne for hygiejne og social afstand, beskytte mod virussen og forhindre spredning af den. At have et stærkt immunsystem i denne proces har også en beskyttende virkning ikke kun mod coronavirus, men mod mange sygdomme. Uz. Fra Memorial Wellness Nutrition Counselling Department. Dyt. Yeşim Temel Özcan gav oplysninger om måder at øge kropsmodstanden på.

Immunsystemet beskytter mennesker med forskellige forsvarsmekanismer mod skader fra mikroorganismer såsom vira, bakterier, svampe og parasitter, der kan forårsage infektion og sygdom. En sund krop; Takket være immunsystemet bekæmper det de dårlige bakterier, det støder på. I tilfælde, hvor denne krig er tabt, opstår sygdomssituationen.

Immunsystemet har også brug for hjælp

Immunsystemets opgave er at forhindre fremmede organismer i at komme ind i kroppen, hvis mikrober er kommet ind i kroppen, at ødelægge dem, at forhindre eller forsinke deres spredning. Et af immunsystemets vigtigste træk er dets evne til at genkende og skelne millioner af forskellige fremmede mikrober. Alle de ansvarlige celler ser den fremmede, de møder først, gemmer dem i deres hukommelse og kæmper derefter, når de ser dem. Immunsystemet opretholder denne opgave for livet, men kan have brug for hjælp under visse forhold.

Adfærd påvirker sundhed, sundhedsliv

Når man beskæftiger sig med en sygdomstabel, skal alle eksisterende symptomer vurderes som en helhed. hormonbalance, oral sundhed, tarmsundhed, smerteforhold, allergier, søvnmønstre og kropsreaktioner bør undersøges. Virkningerne af menneskelig adfærd på sundhed, sundhedsadfærd, fysisk aktivitet, kost og tilstand bestemmes fra første øjeblik til det sidste sygdomsbillede. I behandlingsprocessen overføres de ændringer, der skal foretages i livsstil og ernæring, gradvist ind i patientens liv. De vitaminer og mineraler, som kroppen har brug for, bestemmes, og personen genvinder sit helbred. Ikke at være syg igen, efter at personen har genvundet sit helbred, bør altid holde immunforsvaret stærkt.

10 måder at øge immunforsvaret på

  1. Kød og mejeriprodukter fra dyr, der fodres naturligt i det fri, bør indtages. Derudover understøtter knogler og kødjuicer, der opnås ved madlavning over svag varme i lang tid, immunsystemet ved at helbrede den beskadigede tarmvæg.
  2. Fødevarer, der indeholder præbiotika som løg, hvidløg, purre, selleri, græskar, skal spises i overflod.
  3. Friskpresset grøntsagssaft fjerner affald af tungmetal og toksiner akkumuleret i kroppen.
  4. Grønne bladgrøntsager som persille, arugula koriander og grønne løg skal indtages regelmæssigt. Da disse grøntsager også er basiske, beskytter de kroppens pH-balance og forhindrer væksten af ​​skadelige bakterier.
  5. Naturligt gærede fødevarer såsom probiotiske kosttilskud, hjemmelavet yoghurt, kefir og syltede agurker skal indtages.
  6. Olivenolie, møtrik, fisk og frøolie skal bruges som koldpresset.
  7. 1,5-2 liter vand skal drikkes om dagen.
  8. Træning skal udføres regelmæssigt i fri og frisk luft.
  9. Tilstrækkelig og regelmæssig søvn styrker immunforsvaret.
  10. Mellem april og oktober falder solstrålene vinkelret på jorden i 11.00 minutter mellem 15.00-20. solbadning er nødvendig for D-vitamin-syntese, hvilket er vigtigt for immunsystemet.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar