1000 Tablet PC-support fra Roketsan til fjernundervisning

1000 Tablet PC-support fra Roketsan til fjernundervisning
1000 Tablet PC-support fra Roketsan til fjernundervisning

Tyrkiets nationale teknologi bevæger sig på linje med, at Roketsan investerer i alle ungdomsområder, kampagnen, der blev lanceret for interessenter til fjernundervisning TEKNOFEST 1000, blev inkluderet i tabletcomputeren.


Tyrkiets luftfarts-, rum- og teknologifestival, som TEKNOFEST Rocket Contest er sponsoreret af TUBITAK SAGE Roketsan gennemført gennem fælles bestræbelser, fortsætter med at støtte de unge i fjernundervisning. Fortsættelse af fjernundervisning af TEKNOFEST-interessenter; Roketsan, der understøtter den kampagne, der er lanceret for unge mennesker med begrænsede computermuligheder, vil præsentere 1000 tabletcomputere for studerende, der bygger i morgen. Roketsan, der handler med det formål at opdrage unge mennesker som enkeltpersoner, der bidrager til indenlandsk og national produktion, vil blive leveret til de studerende, der bestemmes af Ministeriet for National Uddannelse.

Roketsan General Manager Murat İKİNCİ: "Vi er altid sammen med vores succesrige unge"

Roketsan General Manager Murat İKİNCİ, der erklærede, at de er meget glade for at støtte den kampagne, der blev iværksat af T3 Foundation formand for bestyrelsen Selçuk BAYRAKTAR: ”Vores unge mennesker er vores fremtid. Fremtidens videnskabsmænd og succesrige ingeniører vil være blandt vores unge, der arbejder til dette formål i dag. Vi er altid sammen med vores succesrige unge. "Vi vil fortsætte med at udføre vores ansvar for at overvinde enhver hindring, der måtte komme foran dem."chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar