1,7 milliarder lira garanti betaling til Osmangazi Bridge

1,7 milliarder Liras-garanti til Osmangazi Bridge
1,7 milliarder Liras-garanti til Osmangazi Bridge
knap til deling af udskrivning
Antallet af passagerovergange på Osmangazi-broen i første halvdel af året forblev under statsgarantien. Af denne grund vil der blive foretaget en statsbetaling på 1 mia. 750 millioner lire til Otoyol Yatırım A.Ş., som driver broen. Virksomheden modtager sin anden garantibetaling næste marts.

10.5 milliarder dollars lån trækkes til garantier

Størrelsen af ​​garantien fra staten til lån fra den private sektor til broer og motorveje nåede 17 milliarder 200 millioner 54 tusind dollars. Man lærte, at AKP-regeringen planlægger at trække 10 milliarder 500 millioner dollars ud af Verdensbanken i de næste syv år.


Endelig blev der givet en betalingsgaranti på 4 mia. 435 millioner dollars til lånet, der blev taget til finansiering af den nordlige Marmara-motorvej Kurtköy-Akyazı og Kınalı-Odayeri-sektionerne. Lånet til Ankara-Niğde Highway, som blev åbnet af præsident Recep Tayyip Erdoğan på fredag, har også en betalingsgaranti på 1 milliard 310 millioner 749 tusind 341 dollars.

Statsgaranterede projekter

Andre projekter garanteret af staten er som følger:

  • Eurasian Tunnel 960 milliarder dollars på lån til
  • North Marmara Motorway 2 milliarder 318 millioner dollars til lånet til Odayeri-Paşaköy-sektionen (inklusive Yavuz Sultan Selim Bridge)
  • Gebze-Orhangazi-Izmir 4 milliarder 956 millioner 312 tusind 328 dollars til lånet taget til (İzmit Bay Crossing) motorvejen
  • Canakkale-Malkara Highway (Inklusive 1915 Çanakkale Bridge) 2 milliarder 799 millioner 993 tusind dollars for lånet.


chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar