27 millioner TL-garantigebyr betales for Ankara High Speed ​​Train Station

27 millioner TL-garantigebyr betales for Ankara High Speed ​​Train Station
27 millioner TL-garantigebyr betales for Ankara High Speed ​​Train Station

2020 passagerer brugte Ankara High Speed ​​Train Station, hvor ministeriet for transport og infrastruktur gav partnerskabet Limak-Kolin-Cengiz en garanti på 7 millioner passagerer pr. Passager i de første 1,5 måneder af 3. CHP Zonguldak, stedfortræder og KIT-kommissionsmedlem Deniz Yavuzyılmaz mindede om, at selvom flyvningerne blev suspenderet i april og maj på grund af pandemien, var der ingen indikationer i kontrakten vedrørende force majeure og bemærkede, at statskassen ville betale operatøren omkring 553 millioner TL for 409 og en halv million passagerer, der ikke bruger stationen.


TCDD stoppede High Speed ​​Train (YHT) flyvninger den 19. marts på grund af Covid-28 pandemien. Togtjenester blev genoptaget med halv kapacitet den 1. juni som en del af normaliseringsprocessen. I de første 7 måneder af året, da Ankara High Speed ​​Train Station blev lukket og drevet med halv kapacitet, selvom den blev genåbnet, vil ca. 3 millioner TL ekskl. Moms blive betalt til Limak-Kolin-Cengiz konsortiet som garanti for 34 millioner passagerer.

Der er ingen artikel om force majeure i kontrakten

CHP Zonguldak, stedfortræder og KIT-kommissionsmedlem Deniz Yavuzyılmaz bad CIMER om den anmodning om information, han fremsendte til CIMER med anmodning fra minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu om at besvare antallet af passagerer på Ankara High Speed ​​Train Station i årets første 7 måneder. Ministeriet erklærede, at kun 553 tusind 409 passagerer fra Yavuzyılmaz station bruger stationen; Han svarede, at der ikke var nogen klausul i kontrakten om force majeure såsom epidemi eller sygdom.

I en tale til ANKA mindede Yavuzyılmaz om, at der i 2020 var garanteret i alt 5 millioner passagerer fra Ankara High Speed ​​Train Station. Yavuzyılmaz henledte opmærksomheden på, at der var garanteret 7 millioner passagerer i de første 3 måneder, og at ca. to og en halv million passagerer, der slet ikke brugte stationen, da antallet forblev 553 tusind, ville blive betalt ca. 1,5 millioner TL ved nutidens valutakurs, 27 dollars pr. Passager.

Betalinger foretages til virksomheden inden 2037

Limak-Kolin-Cengiz partnerskab med build-operate-transfer (BOT) ledelsen af ​​Ankara High Speed ​​Train Station. En BOT-implementeringskontrakt blev underskrevet mellem TCDD's generaldirektorat og trepartspartnerskabet. Denne kontrakt, dateret 2. oktober 2013, varede i 21 år og 7 måneder. 19 år og 7 måneder af denne periode blev givet til drift. Staten garanterede også den tredobbelte partner i 14 år af denne driftsperiode. TCDD vil fortsat betale det tredobbelte selskab på 1.5 dollars plus moms pr. Passager hvert år indtil 2037. (t24)chat


1 Kommentar

  1. Det faktum, at YHT ankara station ikke har en "i tilfælde af force majeure" -erklæring i sin kontrakt, skyldes manglende erfaring fra dem, der har forberedt og godkendt kontrakten. de ansvarlige skal gøres ved mig, og denne fejl skal tages i betragtning i alle kontrakter

Yorumlar