304 nye busser Deltag i ESHOT-flåden

304 nye busser Deltag i ESHOT-flåden
304 nye busser Deltag i ESHOT-flåden

Izmir Metropolitan Municipality tilføjede 304 nye busser til ESHOTs generaldirektorat. Borgmester Soyer talte ved forfremmelsesceremonien for busserne, at de med dette køb underskrev det største enkeltbustilbud i landet i 2020, “Dette har været en af ​​de konkrete indikatorer for vores kommunes økonomiske styrke og pålidelighed. Desuden købte vi vores nye busser under ekstremt økonomiske forhold. "Vi vandt, mens vi så at sige købte."


Tilvejebringelse af i alt 10 nye og indenlandske busser til borgere i de sidste 83 måneder købte İzmir Metropolitan Municipality i alt 170 busser, 134 solo- og 304 ledbusser. Nye busser blev underskrevet i dag på Izmir Metropolitan Municipality Stand på den 89. Izmir International Fair. Ved ceremonien mødtes borgmester İzmir Metropolitan Municipality Tunç Soyer og Otokar Bus Company General Manager Serdar Görgüç for at give gode nyheder til befolkningen i İzmir omkring 304 busser, der vil øge kvaliteten og komforten af ​​offentlig transport i byen. Viceborgmester i Izmir Metropolitan Municipality Mustafa Özuslu, generalsekretær i Izmir Metropolitan Municipality Dr. Buğra Gökçe, medlem af CHP Party Assembly (PM) Rıfat Nalbantoğlu, CHP İzmir Deputerede Kani Beko, Murat Bakan, Özcan Purçu, distriktsborgmænd, DISK-repræsentanter og gæster deltog.

Maske fremhævede vigtigheden af ​​afstand og hygiejne

Izmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer sagde, at på et tidspunkt, hvor ekstraordinære dage er gået på grund af coronavirusepidemien, fortsætter de med at udføre ekstraordinære arbejder som en kommune. Præsident Soyer sagde, ”I denne periode, hvor produktion og forbrug falder betydeligt, økonomien bremses, begynder folk at trække hænderne fra gaden igen på grund af sundhedsmæssige bekymringer, det er ikke 'ekstraordinært' at købe 304 busser. Livet går videre. Det burde. Ved at følge hygiejnereglerne, den sociale afstand og brugen af ​​masker i det maksimale omfang Vi ved, at vi er nødt til at leve, arbejde, producere og gå ind i fremtiden. "En af vores opgaver som kommune er at sikre det maksimale niveau for sundhedsmæssig sikkerhed i offentlig transport i denne vanskelige proces."

"Vi vandt, mens vi købte"

Derfor erklærede præsident Soyer, at de sigter mod at forynge flåden med stigende gennemsnitsalder, aldring, nedbrydning og afskrivningsomkostninger og tilbyde mere sikker og behagelig offentlig transport til Izmir-beboere og fortsatte som følger: ” Vi underskrev. Dette har været en af ​​de konkrete indikatorer for vores kommunes økonomiske styrke og pålidelighed. Desuden købte vi vores nye busser under ekstremt økonomiske forhold. Vi vandt så at sige, mens vi købte. Vi betaler i alt 2020 millioner TL. Vi giver dette om fem år, ikke på forhånd. Derudover vil Otokar General Directorate levere eftersalgsservice såsom reparation og vedligeholdelse gratis i fem år i henhold til kontrakten. Soyer tilføjede, at de bruger Izmirs penge til befolkningen i Izmir, og de er yderst forsigtige med at bruge de ressourcer, der er skabt af folkets skatter, uden at spilde en krone.

"Vi ser frem til at se busser på gaderne i Izmir"

Otokar Bus Company General Manager Serdar Görgüç sagde, at de er stolte over at blive foretrukket for den nye transportinvestering i Izmir. Understreget, at de igen har mulighed for at bidrage til den offentlige transport af Izmir med denne aftale, sagde Serdar Görgüç, at de arbejder på at udføre opgaven på den bedst mulige måde. Görgüç sagde, ”Vi ser frem til at producere busser, der er vores by værdige, og tilbyde 304 nye busser til Izmir's service så hurtigt som muligt og se dem på gaderne i Izmir. Til dette vil vi arbejde med hjerte og sjæl. Det gør os stolte af at bidrage til İzmir's innovative, investorer og også İzmir-sindede aktiviteter ”. Underskrifterne blev underskrevet efter talerne. Formand Soyer undersøgte også ledbussen på standen.

Om ni måneder kommer det hele

Busser inkluderet i flåden fra ESHOT Generaldirektorat vil blive leveret trin for trin. Den første batch ankommer om tre måneder. Indtil juni 2021 begynder alle at tjene Izmir-beboere. Ud over deres moderne design har køretøjerne mange funktioner med hensyn til sikkerhed og komfort. I busser, som er avanceret teknologi, der er egnet til handicappede, med aircondition, der opfylder Euro 6-udstødningsemissionsstandarder Der er mange funktioner såsom informationsskærme for passagerer og meddelelsessystem, telefon- og tabletopladepunkter, gulv- og loftsvarmeisolering, vippende til højre ved stop og førerens sikkerhedskabine. Derudover vil flådesporingssystemet, der er fabrikeret på køretøjerne, være kompatibelt med ESHOTs flådesporingssystem og IZUM. Planlægning af offentlig transport gøres således meget lettere og mere effektiv.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar