4 nemme måder at gøre dine mindre forretningsdokumenter mere sikre

Det betyder ikke noget, om det er en stor eller en lille virksomhed; hver branche bruger dokumenter til sin egen succes. Alt hvad du gør er gemt i dine dokumenter, og hvis det falder i de forkerte hænder, vil dine års kamp blive spildt. Det være sig interne dokumenter, regnskaber eller identificerbare oplysninger; gemmes i dine dokumenter, så det er bydende nødvendigt, at du tager de nødvendige skridt for at gøre dine filer mere sikre. I dette indlæg fremhæver jeg fire enkle trin, du kan tage for at beskytte dine forretningsdata, så de ikke falder i de forkerte hænder.

Lav digitale kopier


Den første ting du skal gøre er at oprette digitale kopier af dine lokale filer. Du skal holde dine filer bedre end dine kontorrumskabinetter. I tilfælde af en naturkatastrofe er dine papirdokumenter eller papirkopier i fare. Derfor skal du have en digital sikkerhedskopi af dine data. Hvis noget går galt, kan du nemt downloade dine sikkerhedskopier og fortsætte, hvor du slap uden tab. Også, klik på sodapdf Med eSign-funktionen kan du gøre dine dokumenter mere sikre.

Adgangskodebeskyttelse af dine filer

At vide, at de ejer vigtige filer over bærbare computere eller mobiltelefoner, ville det være overrasket over at kende mængden af ​​mennesker uden at beskytte dem. Hvis nogen kaprer sin bærbare computer, eller en hacker får adgang til den, kan han nemt ændre hvad han vil. For at sikre, at du tilføjer et ekstra sikkerhedsniveau til dine filer, skal du beskytte dem ved hjælp af en adgangskode. Hvis dine filer er i PDF-format, kan du nemt beskytte dem mod redigering ved hjælp af Adobe Acrobat.

Bliv opdateret med cybersikkerhed

Med teknologiske fremskridt ville du ikke tro, hvor mange forskellige metoder hackere kan bruge til at komme ind i sikkerhedssystemet. Da de fleste job kører på en onlinemodel med hver fil uploadet online, skal du sørge for, at dit netværk er sikkert, og at ingen udenfor kan komme ind. Du kan søge efter betalte programmer for at gøre dine enheder mere sikre og protokoller om cybersikkerhed Du kan opdatere dine protokoller, så du ikke behøver at bekymre dig om nogen udefra infiltration.

Planlæg dit svar på et databrud

Det betyder ikke noget, hvor sikker du laver dine filer; Det er altid bedst at være forberedt på det værste tilfælde. Det siger, hvordan man skal reagere på en masse databrud om, hvor dyrt det vil blive hul. Du skal planlægge forud for at sikre dig, at du ikke mister alt i tilfælde af et brud. Efter at have registreret et brud, skal du straks lukke dit system og starte et søgeteam for at finde det kompromitterede system. Du skal komme i gang efter at have foretaget en intern inspektion for at finde ud af, hvad der forårsager lækagen.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar