5. Mermaid Women's Sailing Cup Champion annonceret

5. Mermaid Women's Sailing Cup Champion annonceret
5. Mermaid Women's Sailing Cup Champion annonceret

Vinderen af ​​cupen var Eker Women's Sailing team. MSI Women's Sailing Team tog andenpladsen og White Angels Sailing Team tog tredjepladsen.


Mermaid Women's Sailing Cup, der fik en international dimension i sit 5. år, blev afholdt den 5. september. Vinderen af ​​cupen var Eker Women's Sailing team. MSI Women's Sailing Team tog andenpladsen og White Angels Sailing Team tog tredjepladsen.

MSI Women's Sailing Team vandt førstepladsen i IRC 1-klassen, Eker Women's Sailing Team førstepladsen i IRC 2-klassen, Özay Women's Sailing Team førstepladsen i IRC 3-klassen, Alize Women's Sailing Team førstepladsen i IRC 4-klassen og Istanbul Sailing Club Women's Sailing Team den første plads i Traveler Class.

I år konkurrerede 5 hold, herunder et hold russisk kvindesejlads, i havfrue til sejlads til kvinder, som fik en international dimension i sit 16. år. Corporate kvindesejladshold, der kæmpede med de enkelte kvindecupsejlere, Tyrkiet blev afholdt i regi af en enkelt dag i samarbejde med Sailing Club Sailing Federation og Istanbul. På Fenerbahçe - Caddebostan - Adalar-banen blev der afholdt 2 løb som Geografiske og Bøje-løb. I den bedste korrigerede tidsklassificering (samlet) vandt Eker Women's Sailing Team førstepladsen, MSI Women's Sailing Team blev nummer to, og White Angels Sailing Team, der bestod af det russiske kvindelige sejlteam, blev nummer tre.

Arzu Çekirge Paksoy, medlem af organisationskomiteen for havfrue til sejlads til kvinder, blev organiseret for at øge kvinders interesse for sejlads og støtte kvinders sejlads i vores land; Vi er glade for at arrangere havfrue til sejlads til kvinder for første gang i 2016 med sloganet ”Vi sejler for godt. Vi lægger stor vægt på empowerment og eksistens af kvinder i sport, som i alle områder af livet. Med dette perspektiv og bevidsthed om socialt ansvar introducerer vi begge kvinder til sejlads og donerer noget af vores indkomst til ngo'er, der arbejder med kvinder. Således konkurrerer de kvinder, der deltager i vores Cup, både gentleman og hjælper os med at gøre en forskel i andre kvinders liv. For at røre flere kvinders liv og sprede godheden, inviterer vi alle institutioner og kvinder, der er interesseret i at sejle, til at deltage i havfrue til sejlads til kvinder i de kommende år ”.

Medlem af organisationsudvalget for havfrue til sejlads til kvinder, Diana Misim, sagde: ”I år tog vores cup sin plads i den internationale kalender med de værdifulde bidrag og initiativer fra Istanbul Sailing Club, og det var medvirkende til at gøre en drøm til virkelighed. I de kommende år tilstræber vi at udvide vores Cup med deltagelse af nye nationale og internationale hold. Inden for rammerne af cupen nåede vi ud til 25 kvindelige sejlere med i alt 10 forskellige sejlteams, herunder 2 virksomhedsselskaber, 2 individuelle kvindesejladshold, 39 ikke-statslige organisationer og 450 universitetskvindesejladshold. 70 procent af dette antal er kvinder, der først møder sejlads ” sagde han.

At sige, at sådanne organisationer er meget vigtige for udviklingen af ​​sejlads i vores land, sagde Mermaid Women's Sailing Cup Organization Committee Member Serap Gökçebay, ”Der er cirka 8 tusind licenserede atleter registreret i Sailing Federation, men desværre er selv 5 procent af dem ikke kvinder. "Vi satte os for XNUMX år siden for at bryde denne cyklus, og vi ser, at vi har nået vores mål med stigende interesse hvert år."

5. RESULTATER AF HAVPIGEN KVINDERS SEJLKUP

GENERELLE LØSNINGSRESULTATER (Baseret på justeret tid)

 1. EKER DAMES SEJLSÆT
 2. MSI DAMES SEJLTeam
 3. HVIDE ENGELES SEJLTeam

IRC - KLASSE I - RESULTATER

 1. MSI DAMES SEJLTeam
 2. HVIDE ENGELES SEJLTeam
 3. BORUSAN DAMES SEJLSÆT

IRC II KLASSE RESULTATER

 1. EKER DAMES SEJLSÆT
 2. TEAM DAMES FØRSTE TEAM

IRC III KLASSE RESULTATER

 1. OZAY DAMES SEJLTeam
 2. SAHİBİNDEN.COM DAMES SEJLSÆT
 3. ETİ DAMES SEJLTeam

IRC IV KLASSE

 1. ALIZE DAMES SEJLTeam
 2. KUPPIGE - TEAM ATLANTIS
 3. HAVSKOLE KVINDER SEJLTeam

REJSKLASSE

 1. ISTANBUL SEJLKLUB KVINDER SEJL TEAM
 2. KVINDER SEJL CLUB ASSOCIATION SEJL TEAM

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer