5 millioner dollars tilskud til smarte løsninger til Istanbul-trafik

5 millioner dollars tilskud til smarte løsninger til Istanbul-trafik
5 millioner dollars tilskud til smarte løsninger til Istanbul-trafik

IMM lavede et nyt samarbejde for at effektivisere rutenettet for offentlig transport, reducere den gennemsnitlige rejsetid og trafikbelastning for at aflaste Istanbul-trafikken. IBB, US Trade and Development Agency (USTDA mellem) softwarefirmaet SAS med Tyrkiet, "Istanbul Transport and Traffic Center of Excellence Project", der skal bruges i de underskrevne tilskudsaftaler på ca. $ 5 millioner.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), USA's handels- og udviklingsagentur (mellem USTDA) med softwarefirmaet SAS Tyrkiet, "Istanbul Transport and Traffic Center of Excellence Project" til brug i de 5 millioner 117 tusind 887 dollars blev underskrevet tilskudsaftale. "Software License Grant Support Signature Ceremony" blev afholdt med deltagelse af IMM-præsident Ekrem İmamoğlu og den amerikanske ambassadør i Ankara David Satterfield som "fysiske" og andre embedsmænd "virtuelle". Forud for underskrivelsesceremonien mødtes İmamoğlu ambassadør Satterfield og hans delegation på sit kontor i Saraçhane. Efter den korte chat flyttede parterne til hallen, hvor det virtuelle møde blev afholdt.

"ISTANBUL ER EN VIGTIG MEKENISK STEN I SMART URBANISATION"

Ambassadør Satterfield tog ordet efter talerne fra de virtuelle deltagere og udtrykte sin tilfredshed med deres samarbejde med IMM. Med ordene fra præsident İmamoğlu, "Først og fremmest, dette projekt er placeret i USTDA, jeg vil gerne takke mine venner fra SAS Tyrkiet og Istanbul Metropolitan Municipality," og begyndte. At sige, "Jeg finder det meget værdifuldt og meningsfuldt at fortsætte samarbejdet mellem økonomiske kredse i denne kritiske tid af pandemiperioden," sagde İmamoğlu.

”Jeg følger nøje de aktiviteter, der udføres inden for data, kunstig intelligens og avancerede analytiske løsninger, som er uundværlige områder i den nye teknologiverden. Jeg synes, at regeringen, de lokale myndigheder og den private sektor bør handle sammen for at holde trit med hurtig teknologi i verden. Så meget, at der er en forandring og udvikling, og vi er nødt til at tilpasse os denne transformation så hurtigt som muligt. Istanbul er en vigtig milepæl på rejsen til smart urbanisering, som er en søjle for denne transformation i verden. At være en af ​​de overfyldte storbyer i dag fortsætter Istanbul sit mål om at være en smart by med teknologi. På denne måde er USTDA, IMM og SAS Tyrkiets samarbejde meget værdifuldt. Istanbul har altid været en yndlingsby med sin geopolitiske placering og sin historiske arv. Denne situation medførte imidlertid problemer med den. Den hastigt voksende befolkning og problemer som ikke planlagt urbanisering har afsløret et alvorligt trafikproblem. "

"PANDEMISK PATIENT" EFTER UNDERSKRIFT

Han sagde, at trafikproblemet optrådte de første steder i de undersøgelser, de foretog, og sagde İmamoğlu: ”Af denne grund er 'Istanbul Transportation and Traffic Center of Excellence Project' blevet meget vigtigere. Med dette projekt ønsker vi at reducere den gennemsnitlige rejsetid og trafikbelastning. Takket være projektet vil vi være i stand til at foretage øjeblikkelige indgreb, der har brug for trafiklys. Borgere, der bruger offentlig transport, vil være i stand til at få adgang til de mest bekvemme transportløsninger i spidsbelastningstider. Ved denne lejlighed vil jeg udtrykke min taknemmelighed over for alle dem, der bidrog til realiseringen af ​​Istanbul Transport and Traffic Center of Excellence Project og bidrog til denne proces. Jeg ønsker, at projektet er gavnligt for befolkningen i Istanbul ”. Efter talerne underskrev borgmester İmamoğlu og ambassadør Satterfield tilskudsaftalen for projektet, der vil tilbyde "smarte løsninger" til Istanbul-trafikken. İmamoğlu og Satterfield gav hinanden hånd i en "pandemisk stil" efter underskriften.

USTDA: Grundlagt i 1992 for at fremme økonomisk udvikling og amerikanske forretningsinteresser i udviklingslande og mellemindkomstlande. USTDA's budget for 2019, en uafhængig offentlig institution, er på 79 milliarder dollars.

SAS Tyrkiet: Grundlagt i 1976 i North Carolina er et multinationalt firma til softwareudvikling. Det er den største uafhængige leverandør på markedet for forretningsanalysesoftware og business intelligence.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar