ISBIKE 50 procent rabat ved den europæiske mobilitetsuge

ISBIKE 50 procent rabat ved den europæiske mobilitetsuge
ISBIKE 50 procent rabat ved den europæiske mobilitetsuge

ISPARK, et datterselskab af IMM, vil anvende 50 procent rabat på chauffører på smarte cykelstationer i hele byen på grund af den "europæiske mobilitetsuge". Borgerne vil blive inviteret til at træde i et sundt liv.


Istanbul Metropolitan Municipality fortsætter med at organisere begivenheder, der vil bidrage til bæredygtige miljømæssige transportløsninger og øge bevidstheden i den "europæiske mobilitetsuge".

Inden for rammerne af den europæiske mobilitetsuge Der gives 16% rabat på ISBIKE-punkterne på ISPARK på den anatolske og europæiske side den 17.-21. September og den 22.-50. September. Borgere, der lejer en cykel ved hjælp af ISBIKE-mobilapplikationen eller med kreditkort, kan rejse på cykel ved at betale halvdelen af ​​lejeafgiften.

I den europæiske mobilitetsuge sigter det mod at øge bevidstheden om miljøvenlige og bæredygtige transportløsninger med de aktiviteter, der skal afholdes under ledelse af Istanbul Metropolitan Municipality. I løbet af ugen af ​​begivenheden sigter det mod at skabe opmærksomhed ved at begrænse motorkøretøjstrafikken i bycentre, fremme offentlig transport og bæredygtige bevægelsesalternativer.

ISPARK støtter cykelelskere i den europæiske mobilitetsuge for at tilskynde til cykeltransport og spredning af miljøprojekter. ISBIKE leverer service med 145 cykler ved 1.300 punkter i Istanbul.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar