50 procent støtte til ungdoms- og kvindebønder

50 procent støtte til ungdoms- og kvindebønder
50 procent støtte til ungdoms- og kvindebønder

Minister for landbrug og skovbrug Dr. Bekir Pakdemirli erklærede, at de fortsat diskriminerer positivt vores ungdoms- og kvindelige landmænd inden for rammerne af små familievirksomheder og gav den gode nyhed om tilskuddet.


Minister Pakdemirli sagde, at små familievirksomheder, der udgør størstedelen af ​​landbrugsvirksomheder i vores land, ikke kan have tilstrækkelig økonomisk magt til at etablere et stort forarbejdningsanlæg og erklærede, at de sigter mod at øge disse virksomheders markedsandel ved at støtte især unge og kvinder.

I denne retning gav minister Pakdemirli den gode nyhed om bevillingen; ”Inden for rammerne af udvikling af landdistrikter understøtter investeringer og små familievirksomheder og især vores unge (18-40 år gamle) og kvindelige landmænd i perioden 2021-2025, forarbejdning af vegetabilske og animalske produkter (frysning, tørring, konserves, syltetøj, nudler osv.), Emballeringsaktiviteter. Vi yder 50 tilskud. Til dette udsendte vi den nye valgperiode præsidentbeslutning i juli, ”sagde han.

Minister Pakdemirli prøvede de områder, der skulle prioriteres i 50% -tilskuddet;

”At være ung og kvinde, bo på landet og ønsker at etablere et mindre anlæg, der behandler primære landbrugsprodukter og gør dem til merværdiprodukter.

Prøvevirksomheder; Syltede bladplanter, honningforarbejdnings- og emballeringsanlæg, tørringsanlæg til grøntsagsfrugter, produktionsanlæg til østerssvampe osv. "

Minister Pakdemirli erklærede også, at de vil sprede Expert Hands Project, der implementeres som pilot i 4 provinser (Mardin, Düzce, İzmir, Amasya), til 81 i den nye periode.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar