Ministeriet for finans og finans til at rekruttere 53 kontraherede medarbejdere

Ministeriet for finans og finans til at rekruttere 53 kontraherede medarbejdere
Ministeriet for finans og finans til at rekruttere 53 kontraherede medarbejdere

Meddelelse om optagelsesprøve vedrørende beskæftigelse af 53 ansatte (4 / B) under finansministeriet


I overensstemmelse med artikel 06, første afsnit, litra c), i "Principperne for ansættelse af kontraheret personale", der trådte i kraft med kabinetsdekret dateret 06/1978/7 og nummereret 15754/2, den centrale organisation i vores ministerium, i overensstemmelse med artikel 657 i lov om embedsmænd nr. 4 Kontrakteret personale vil blive ansat i det antal og den position, der er specificeret i nedenstående tabel ved at afholde en optagelseseksamen for at blive ansat i henhold til afsnit (B).

Optagelsesprøven afholdes i Ankara. Datoen for optagelsesprøven, de kandidater, der er berettiget til at tage optagelsesprøven, og deres optagelse til eksamen vil blive annonceret på webstedet for Ministeriet for finans og finans (www.hmb.gov.tr). Kandidater vil ikke blive underrettet særskilt.

Ansøgninger om optagelsesprøve indgives elektronisk på ministeriets finans- og finansministeriums websted (www.hmb.gov.tr) fra 5. oktober 2020 til slutningen af ​​arbejdstiden (kl. 16) den 2020. oktober 17.

For detaljer om annonce KLIK HERchat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar