Buschauffør i Kocaeli leverede 6 tusind TL til sin ejer

Buschauffør i Kocaeli leverede 6 tusind TL til sin ejer

Kocaeli Metropolitan Municipality TransportationPark-buschauffør Hasan Aliş fandt og afleverede tegnebogen for en borger, der kom fra Bursa som gæst til Kocaeli-provinsen, som er 6 tusind TL. Mens borgeren, der købte tegnebogen, briste i gråd af glæde, sagde billed- og lydoptagelsen, der blev reflekteret på kameraet i køretøjet, ”Må Allah være tilfreds med dig, mange tak for at have leveret min tegnebog helt til mig. Han blev hørt, at han sagde, ”Mange tak til Kocaeli Metropolitan Municipality for at have leveret min mistede tegnebog til mig sikkert”.

ANVENDTE DE TABLEDE VAREPROCEDURER


Kocaeli Metropolitan Municipality TransportationPark-buschauffør Hasan Aliş var på linjen 265 Bus Station - Maşukiye. I slutningen af ​​turen bemærkede chaufføren, der kom til det sidste stop, at der var en tegnebog på sædet under en rutinemæssig køretøjskontrol efter at have stoppet sit køretøj. Derefter fulgte han straks procedurerne for mistet ejendom. Chaufføren, der kontaktede skiftlederen, blev spurgt, hvad der var i tegnebogen til bekræftelse. At kontrollere chaufføren, Aliş, fortalte skifttilsynsføreren, at der var 6 TL i tegnebogen, kørekort, ID og kreditkort.

KOORDINATION MED 153

Da passageren, der faldt sin tegnebog på bussen, indså, at han ikke havde en tegnebog, kontaktede han straks 153 Metropolitan Call Center. 153, på den anden side, kontaktede TransportationPark shift supervisor straks efter oprettelse af en post. Som et resultat af gensidig bekræftelse blev antallet af den borger, der mistede sin tegnebog, opnået, og chaufføren og personalet bestemte et punkt på ruten.

SEVİNCs tår skete

Placeringsoplysningerne blev overført til chaufføren for at aflevere tegnebogen. Senere overgav chaufføren Hasan Aliş tegnebogen til sin ejer ved Köseköy İstasyon Mahallesi stop. Borgeren, der modtog tegnebogen, forsøgte at give 200 TL til chaufføren, fordi han fandt sin tegnebog. Men borgeren var overrasket over svaret fra chaufføren. Chaufføren bad borgeren om at kontrollere sin tegnebog og sagde, at dette er min pligt, vi er her for at sikre din sikkerhed og transport. Mens borgeren takkede føreren igen og igen, brød han i gråd af glæde. Til borgerens chauffør; ”Gud velsigne dig, meget tak for at du rakte mig min tegnebog fuldt ud. Jeg takker også Kocaeli Metropolitan Municipality for at have leveret min mistede tegnebog til mig sikkert ”.

"HVEM VAR I MIT STED, VIL GØRE DET SAMME"

Chauffør Hasan Aliş gav udtryk for, at han var meget tilfreds med det meningsfulde træk, han lavede. Vi blev informeret om, hvordan vi kan opleve sådanne begivenheder inden ansættelse, og hvad vi kan gøre i sådanne situationer. Jeg opfyldte også min pligt til menneskehed, statsborgerskab. Den, der var hjemme hos mig, ville gøre det samme. Alle mine chauffører ville gøre det samme som mig. ”Som TransportationPark-familien er det vores pligt ikke kun at tage vores passagerer fra et sted til et andet, men også at hjælpe dem, når de oplever sådanne begivenheder.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar