8 forslag til børn, der starter i skolen under pandemiprocessen

8 forslag til børn, der starter i skolen under pandemiprocessen
8 forslag til børn, der starter i skolen under pandemiprocessen

Børn i skolealderen er blandt de grupper, der er mest berørt af coronaviruspandemien. Især forældrene til børn, der lige er begyndt i skolelivet, selvom der træffes alle de nødvendige foranstaltninger i skolen, "Hvordan vil vi beskytte vores børn?" på udkig efter svar på spørgsmålet. Dr. Memorial Şişli Hospital Børne- og ungdomsafdeling for mental sundhed. Leyla Benkurt Alkaş fremsatte vigtige forslag til forældrene til børn, der startede i skole for første gang.


Børnehaveelever og førsteklassinger begyndte at gå i skole i et andet system i år. Det nye skoleår vil være en anden oplevelse for forældre på grund af coronavirus. Det er kendt, at børn i skolerne vil blive undervist i sundhedsoplysninger, vigtigheden af ​​social afstand og brugen af ​​masker eller kontaktløse spil. Børn får to dages ansigt til ansigt træning og tre dages online træning i de andre uger. På dette tidspunkt har forældre en stor pligt. Arbejdende forældre tager fri fra deres job i løbet af de første skoledage; Det ville være passende for barnet, husstanden, selv at lære om systemet og støtte tilpasningsprocessen. For træning ansigt til ansigt skal barnet være vant til at forlade hjemmet.

Skolen skal forklares for barnet, at det er sikkert

Forældre skal først og fremmest selv få nøjagtige oplysninger om pandemien. I denne proces vil det være lærerigt at udføre praktiske øvelser om brug af masker, social afstand og håndhygiejne med børn. Børn kan være ængstelige i denne periode. Det er normalt. I dette tilfælde skal han have at vide, at skolen er i sikkerhed. Barnet skal læres at rense hænderne af læreren. Børn i denne periode kan ofte lægge hænderne i munden. Årsagen til sygdommen skal overføres til barnet på et passende sprog. Forældre skal være forsigtige med både deres børns fysiske og mentale sundhed i denne proces. Forslag til forældre for børn, der går i skole i pandemiperioden, kan vises som følger:

1. Hjælp ham med at regulere sin daglige rytme: Søvn, måltid, spilletid skal arrangeres i overensstemmelse med skole- og klassetid. Mad bør ikke gives, mens du lytter til lektionen. Legetøj skal opbevares et separat sted i løbet af lektionen og bør ikke ses.

2. Vær forberedt på, at separationsangst bliver hyppigere og sværere: Der skal lægges særlig vægt på denne proces, da børn bruger mere tid sammen med deres forældre i pandemiperioden. Familienes ængstelige indstilling, den negative atmosfære i nyhederne hver dag og ændringen i daglige rutiner generelt vil gøre det vanskeligt for barnet at forlade familien og vænne sig til skolen. Hvis det er muligt, vil det være nyttigt at gå i skole, besøge skolen, lege i haven, møde lærere og skolepersonale, især med børn, der er følsomme over for adskillelse og ikke kan lide ændringer. Det kan være nyttigt for barnet at se klasselokalerne og vide, hvor toiletter og håndvaske er placeret.

3. Angst kan blive til panik og psykosomatiske sygdomme: Fysiske sygdomme som mavesmerter, kvalme og hovedpine kan ses hos børn i skoletiden. Det vil dog være muligt at slappe af i weekenden og glemme, hvornår han kommer ind i spillet. Nogle gange kan der være adfærd ved at gå i skole, græde på tidspunktet for indrejse i klasseværelset, hjertebankende, rysten, misfarvet, panik. Situationer som aldrig at efterlade familien hjemme, at ønske at sove med forældrene eller græde kan forekomme. Mens psykiatrisk støtte anbefales, når dette billede normalt varer i 2-3 uger, ville det være hensigtsmæssigt at søge hjælp, hvis klagerne varer mindst 1 måned i denne periode.

4. Fejr dit barn, der starter i skolen: Barnet skal få det til at føle, hvor beæret og spændende det er at starte skole, og hvor smukt det er.

5. Brug især ikke skærme og telefoner som belønninger: Hvis den enhed, som barnet bruger til online lektioner, er et spilværktøj før, er det korrekt at slå denne enhed fra til spilapplikationer. Når forelæsningen eller lektietiden er forbi, bør der ikke spilles spil på denne enhed. I stedet ville det være bedre at gå udendørs eller spille hjemmekampe.

6. Som et lille barn, forsøm ikke behovet for leg: Barnet skal have mulighed for at tegne mange billeder for at udtrykke sine følelser og oplevelser og dele det, han lærte i skolen. Han bør opfordres til at læse flere historier og fortælle billeder. Først øges opmærksomhedsspændingen gradvist, mens den er meget kort.

7. Vær rolig, tolerant og høflig, vær løsningsorienteret: Indtil barnet tilpasser sig den nye undervisningsstil, skal der være en tættere kommunikation mellem læreren, barnet og forældrene. Derfor bør barnets positive holdninger formidles til læreren, og barnet bør opmuntres til læreren. Derudover er det nødvendigt at undgå vittigheder, ord og adfærd, der får børn til at opleve læreren negativt. Det ville være godt at opmuntre børn til at lære navnet på deres venner og stille spørgsmål i klassen. Man skal ikke have travlt med at lære at læse og skrive.

8. Vær opmærksom på udviklingspsykiatriske sygdomme: Efter skolestart skal familier være gode observatører om de sygdomme, som læreren bemærker, og som forstyrrer barnets læring og sociale tilpasning. Hvis de ser symptomer på indlæringsforstyrrelse, dysleksi, hyperaktivitet og opmærksomhedsunderskud, oppositionsforstyrrelse, retardering i finmotorisk udvikling, taleforstyrrelse, er det hensigtsmæssigt at søge hjælp fra skolens vejledning og en børne- og ungdomspsykiater.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar