85 procent af Hatay-svævebaneprojektet gennemført

85 procent af Hatay-svævebaneprojektet gennemført
85 procent af Hatay-svævebaneprojektet gennemført

Hatay Metropolitan Municipality arbejder med styrken til at overføre de rigdomme og værdier, som Hatay overfører fra fortiden til nutiden til kommende generationer og øge anerkendelsen ved at bringe byen sammen med de tjenester, den fortjener.


Metropolitan Kommune, der fortsætter sine arbejder uden afbrydelse i Teleferik-projektet, som er bragt til Hatay for at gøre Hatay til en brandby og bidrage til dens turisme, fremskyndede værkerne inden for stålproduktion, gulve, elevator, aluminiumsvinduer og dørproduktion i det område, hvor svævebanestationen vil blive glaseret.

HBB Institut for Videnskab, der udførte det sidste restaureringsarbejde, meddelte, at 85% af Ropeway-projektet var afsluttet.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar