Arbejdstræning for 85 procent af faglærerne

Uddannelse på arbejdspladsen for 85 procent af faglærerne
Uddannelse på arbejdspladsen for 85 procent af faglærerne

Ministeriet for national uddannelse har udarbejdet en omfattende pakke om uddannelse på arbejdspladsen og professionel udvikling af sine lærere, der har en vigtig plads til at sikre bæredygtigheden af ​​de skridt, der er taget de sidste to år inden for erhvervsuddannelse og teknisk gymnasium og følge den aktuelle udvikling inden for faglige områder.


Inden for rammerne af træningspakken modtog 2019 tusind workshop- og laboratorielærere uddannelse på arbejdspladsen og professionel udvikling i 18, mens dette antal nåede op på 25 i januar-august i år. Således fik ca. 26 procent af felt- og workshoplærere, der arbejder i erhvervsuddannelse, uddannelse på arbejdspladsen og professionel udvikling på cirka to år. Det siges, at 85 procent af faglærerne vil modtage uddannelse inden for professionel udvikling inden årets udgang. Viceminister for national uddannelse Mahmut Özer sagde i en erklæring, han fremsatte om emnet, at de opnåede betydelig succes i praksis med at støtte uddannelse af feltlærere, hvilket er en ny model inden for erhvervsmæssige og tekniske anatolske gymnasier.

"Der er opnået en stigning på 2018 gange i uddannelse inden for professionel udvikling i forhold til 10,6"

Om at med de nyligt underskrevne samarbejdsprotokoller steg antallet af lærere, der fik uddannelse på arbejdspladsen og faglig udvikling i 2019, 7,5 gange i forhold til året før, fortsatte Özer som følger: I 2019 modtog 2019 tusind lærere uddannelse inden for rammerne af den uddannelsespakke, vi iværksatte. Takket være dette steg antallet af lærere, der modtog uddannelse, 18 gange sammenlignet med 2018. Vi har konsekvent opretholdt den samme træningspakke i år. På erhvervsfaglige og tekniske anatolske gymnasier blev uddannelsen på 7,5 værksteder og laboratoriekursuslærere afsluttet med kurserne mellem januar og august. I henhold til den træningsplanlægning, vi startede i 25, leverede vi on-the-job og professionel udviklingstræning til 26 procent af vores felt- og workshoplærere inden for erhvervsuddannelse, og vi opnåede en 2019-fold stigning i on-the-job og professionel udvikling af lærere i forhold til 85. Antallet af lærere, der får uddannelse på arbejdspladsen og faglig udvikling, vil nå op på 2018 tusind inden årets udgang, og 10,6 procent af vores felt- og workshoplærere vil gennemføre uddannelse på arbejdspladsen og faglig udvikling inden for rammerne af træningspakken.

I en erklæring om, at træningsplanen skrider frem som planlagt, understregede Özer, at denne uddannelse vil blive givet til alle faglærere og faglærere om to år. Özer erklærede, at de på grund af den nye type koronavirusepidemi (Kovid-19) også brugte fjernuddannelsesmuligheden i uddannelse i professionel udvikling i april.

"Vi krydsede en historisk tærskel i læreruddannelsen"

Udtrykt, at de fortsætter med at høste frugterne af det stærke samarbejde, de har etableret med sektorerne inden for alle områder, sagde Özer: ”Disse samarbejdsvilkår bidrog væsentligt til afslutningen af ​​vores lærers on-the-job og professionelle udviklingstræning. På kort tid som to år passerede vi en historisk tærskel i læreruddannelsen. Indtil udgangen af ​​2020 vil der ikke være nogen lærere tilbage i vores erhvervsskoler, der ikke har fået uddannelse på arbejdspladsen og professionel udvikling. Således vil vores faglige og tekniske uddannelse blive yderligere styrket. Jeg vil gerne takke vores generaldirektorat for erhvervs- og teknisk uddannelse, mine kolleger, sektorrepræsentanter og lærere, der har bidraget til denne proces. "chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar