9 priser til Ford Otosan inden for arbejdsmiljø og sikkerhed

9 priser til Ford Otosan inden for arbejdsmiljø og sikkerhed
9 priser til Ford Otosan inden for arbejdsmiljø og sikkerhed

Ford Otosan er i år blevet tildelt i 9 forskellige kategorier i Europa af "President Health and Safety Award (PHSA)", den traditionelle organisation for erhvervsmæssig sundhed og sikkerhed Awards fra Ford Motor Company.


Ford Otosan, der handler med prioritet arbejdsmiljø og sikkerhed (OHS) i alle sine operationer, er fortsat værdsat for sit succesrige arbejde i den globale Ford-verden. Virksomhedens sundhedsenheder, der omhyggeligt gennemførte sin planlægning ved at prioritere medarbejdernes sundhed lige fra starten af ​​pandemiprocessen, spillede også en kritisk rolle i denne ekstraordinære periode med planlægning og interventioner, der dækker alle mere end 10 tusind ansatte. Disse værker, der blev udført på en programmeret og planlagt måde, blev kronet med en pris ved at skille sig ud globalt.

Prisen "Årets leder for arbejdsmiljø og sikkerhed" gik til Ford Otosan vicegeneraldirektør Cem Temel, mens prisen "Årets arbejdsmiljø og sikkerhed" blev tildelt Ford Otosan Health Hygiene and Ergonomics Manager Dr. Gürsel Gökmen blev.

De "livreddende" præstationer, der blev realiseret ved medarbejdernes personlige initiativer i produktionsfaciliteterne, fik Ercan Taşkın og Tekin Bingöl med to separate priser.

Ford Otosan FST også med 10 sikre og udvikle ergonomiske laboratorier til testprojektet "Ikke-produktionsområdet sikkerhedsinnovationspris", mens ejeren af ​​nøgen, Tyrkiet gav sikkerhedskulturseminarer gennem hele 'sikkerhedskulturprojektet for Life' og 'Production Safety Awareness and Participation Award' blev tildelt.

Ford Otosan Yeniköy Factory blev også anset for værdig til "Innovation in Production and Ergonomics Award" og "Excellence in Industrial Hygiene Award". Derudover vandt den prisen "Best Factory" for sin succes med "Vehicle Operations - Lowest Time Lost". Yeniköy Factory var berettiget til at modtage denne vigtige pris med den laveste hastighed (LTC) rate (2017) mellem 2019 og 0.073.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar