Træning fortsætter fuld gas på Airshow 2020

Træning fortsætter med fuld hastighed på Airshow 2020
Træning fortsætter med fuld hastighed på Airshow 2020

I år, den 13. september, søndag, mellem kl. 13.00 og 17.00, fortsætter træningspasserne i et stort tempo ved "Sivrihisar Air Shows - SHG AIRSHOW2020", som sendes live på sociale medier og tv.


Ali İsmet Öztürk, vores verdensberømte nationale aerobatiske pilot, delte cockpitbilledet taget under prøverne.
“Sivrihisar Air Shows, SHG Airshow2020” afholdes på Sivrihisar Aviation Center, Necati Artan-faciliteter søndag den 13. september uden tilskuere på grund af pandemien i år. Uddannelsen fortsætter hurtigt i den storslåede organisation, der udsendes på satellit-, tv- og sociale mediekanaler mellem kl. 13.00 og 17.00. Ali İsmet Öztürk, vores verdensberømte nationale aerobatpilot, så cockpitbilledet taget under prøver. Youtubedelt fra.

Den erfarne pilot præsenterede storslåede billeder, der skubber grænserne mod tyngdekraften med sine op- og nedture på hans træningsflyvning. Billederne, der deles fra cockpittet, er en forkyndelse for, at publikum vil være vidne til et storslået show på SHG Airshow13 søndag den 2020. september.

Verdensberømte aerobatiske piloter vil trække vejret ved SHG Airshow2020

Vores verdensberømte nationale aerobatiske pilot Ali İsmet Öztürk, det adrenalinfyldte lilla violette fly og de britiske aerobatiske piloter Martin Lovell, Bob Pooler, Andrew James Goodall, Lee Proudfoot og den tyske pilot Gabriel Orlando Rieser vil være på 9 jorden, 1 luftbårne og "Cockpit" under de spændende showflyvninger. Det vises live med mange kameraer.

Spektakulære luftudstillinger i tyrkisk himmel

Tyrkisk luftvåben F-16 Solotürk Show, tyrkisk luftvåben 201. Personale redningsflåde Kommando faldskærmsudspring, helikopterdemonstrationsteam tilknyttet generaldirektoratet for sikkerhedsflyvningsafdeling og gendarmeriets generalkommandoflygtedirektorat "Gendarmerie Steel Wings Flight Demonstration Team" SHG Airshow2020 ' vil fascinere publikum med sine shows. MSÖ. "Historiske" fly i oversigten over Air and Space Museum; Det ældste fly i sidste ende situationen Tyrkiet DC-3 "Turkish Delight", det legendariske kampfly Mustang P-51D "Ferocious Frankie" T-6 G Texan "Happy Hour", Antonov AN-2 og Boeing Stearman A-75 "live Han vil lave gode luftshow i luften.

Detaljeret information om "Sivrihisar Air Shows, SHG Airshow13" offentliggøres søndag den 2020. september www.shgairshows.com placeret på stedet.

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer