Tre overfartsveje til Akçaray sporvognsrute

Tre overfartsveje til Akçaray sporvognsrute
Tre overfartsveje til Akçaray sporvognsrute

Kocaeli Metropolitan Municipality arbejder fortsat på nye fodgængeroverfarter, der gør det muligt for borgere, der ønsker at gå til Science Center, Kocaeli Congress Center og Education Campus, nemt at krydse.


Metropolitan, som startede arbejdet med overfarter, der vil gøre transport meget lettere i regionerne, har afsluttet stålfodssamlingen af ​​overgangen, som blev startet ved Science Center sporvognsstop. Ligeledes begynder samlingen af ​​bjælker i det projekt, hvis elevatortårn er afsluttet. Holdene, der begyndte at arbejde i det område, hvor Kocaeli Congress Center ligger, udgravede det område, hvor fødderne til overgangen placeres og udførte de nødvendige borearbejder. Det er rapporteret, at fodfundamenterne vil blive startet i projektet, hvor bunkeopbygningen fortsætter. I træningscampus starter produktion af bunker i næste uge.

MONTERING AF STÅLFODEN ER FERDIG

En af de omfartsveje, der vil gøre transport meget lettere i regionen, er bygget lige hvor sporvogns Science Center Tram Station Station ligger. Stålbenmontering er afsluttet i overføringskonstruktionen, som er startet for at give borgerne, der kommer til at besøge Science Center og Seka Paper Museum og passagererne, der går af og på vestterminalen for at passere Sekapark-området. Samlingen af ​​bjælker begynder i det projekt, hvis hejsetårnstål er afsluttet. Gågaden, der skal bygges lige ved siden af ​​Sekapark Station Stop, vil være 81,75 meter lang, 3,3 meter bred med to spændvidder og 180 tons stålmateriale. I gågaden vil der også være en elevator til handicappede og borgere over 65 år.

DET GIVER TRANSPORT TIL KONGRESSCENTRET

En af de omfartsveje, der giver overgangen og transport til Sekapark-siden fortsætter i området tæt på Kocaeli Congress Center. Metropolitan-hold, der startede opførelsen af ​​broen, hvor borgerne, der kommer ud af sporvognsstoppestedet, passerer til kongrescentret og Sekapark-området, udfører borearbejder i det område, hvor fødderne vil være placeret. Mens de steder, hvor fødderne skal monteres, bestemmes, fortsætter de relaterede produktioner fra den anden side. Efter færdiggørelsen af ​​pælekonstruktionen begynder fodfundamenterne. Overgangen, der skal bygges her, vil være 61 meter lang og 3.3 meter bred, og der vil være 65 elevatorer til handicappede og fodgængere over 2 år.

SIDE TIL STATIONEN FOR UDDANNELSESKAMPUSET PÅ EN HIGHWAY

Derudover vil Kocaeli Metropolitan Municipality bygge en fodgængerbro med et stålkroppesystem, der dækker sporvogn og jernbane ved siden af ​​sporvognens træningscampus stop. En overbro skal bygges, så borgere, der kommer ned fra sporvognsstoppestedet, og borgere, der kommer fra skoleområdet, kan passere Sekapark-området. Pæleproduktion begynder inden for projektets anvendelsesområde. Overgangen, der er 38 meter lang og 3 meter bred, vil også have en elevator til handicappede og fodgængere over 65 år.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer