Moderne busstationsbygning leveres til Akşehir

Moderne busstationsbygning leveres til Akşehir
Moderne busstationsbygning leveres til Akşehir

Borgmester for Konya Metropolitan Kommune Ugur İbrahim Altay mødtes med industrielle, håndværkere og befolkningen i distriktet ved at undersøge investeringerne i Akşehir.


Borgmester Altay besøgte først Akşehir Organized Industrial Zone (OIZ) inden for rammerne af Akşehir-programmet og kom sammen med industriisterne i Akşehir. Borgmester Altay, der undersøgte produktionsfabrikkerne i OSB, snakkede med arbejderne og modtog oplysninger om produktionen fra fabriksembedsmændene.

Vi er klar til at give enhver støtte

Borgmester Altay, der talte på mødet med industriister, understregede, at det ikke er muligt for folk at bo der, hvis der ikke kan skaffes beskæftigelse, selvom der udvikles et sted, og sagde: ”Selvom du bygger parker, veje og gader, hvis folk ikke får mad og ikke kan finde et job, er der en stor migration. Derfor er organisationen her meget værdifuld. Må Allah være tilfreds med jer alle for de bidrag, I har ydet til vores land. Som Konya Metropolitan Municipality er vi klar til at give dig al slags støtte. " brugte udtrykkene.

Borgmester i Akşehir Salih Akkaya sagde, “Vores borgmester i Metropolitan Kommune mødtes med vores forretningsfolk, der bidrog meget til udviklingen af ​​vores distrikt. Vores Ugur-præsident er virkelig en elsker af Akşehir. Vi takker dig meget for, hvad han hidtil har gjort mod vores distrikt, og hvad han vil gøre fra nu af. Gud velsigne ham. " sagde.

GRUNDLAG TIL DEN NYE AUTOGARBYGNING

Borgmester Altay deltog i det banebrydende program for den nye busstationsbygning, som senere vil blive bragt til distriktet af Konya Metropolitan Municipality. I sin tale her erklærede borgmester Altay, at de lagde grundlaget for en vigtig investering og sagde: ”Med den nye Metropolitan-lov har vi foretaget i alt 228 millioner TL-investeringer i vores Akşehir. Mange projekter er blevet implementeret, fra rensningsanlæg til restaureringsarbejder. Akşehir er et distrikt med et stort potentiale. Især den industrielle zone, vi besøgte, planlægningen af ​​udviklingsområderne, er et tegn på, at der vil ske meget gode ting for OIZ i fremtiden. han snakkede.

AKŞEHİR VIL VÆRE EN VIGTIG DEL AF TURISMEDESTINATIONER

Borgmester Altay, der også bemærkede, at de har udført vigtige arbejder for at bringe Akşehir i turisme, sagde: ”Især i restaureringsarbejdet var vores distriktskommune, vi som Metropolitan Kommune, vores ministerium for miljø og urbanisering, Mr. Murat Kurum, intenst i at afsløre den historiske struktur i Akşehir med lån. vi gør en indsats. Jeg håber Akşehir vil blive en vigtig del af turistmålene med sine restaureringsværker. " Han talte i formen.

OMKOSTNINGEN FOR DEN NYE BIL ER 7.5 MILLIONER LIRA

Borgmester Altay mindede om, at Akşehir er en første grads jordskælvsområde, og erklærede, at den eksisterende busstationsbygning har alvorlige problemer med jordskælv og sagde: ”Derfor begynder vi opførelsen af ​​en 7.5 kvadratmeter busstation i dag, hvilket vil koste 2 millioner lire i de arbejder, vi har udført. Jeg håber, det bliver afsluttet og taget i brug hurtigst muligt. Vi følger Akşehirs vigtige projekter. Jeg håber, at et meget vigtigt projekt om drikkevand gennemføres i foråret. Med disse handlinger ydes et seriøst bidrag til Akşehirs økonomi. Jeg ønsker held og lykke til vores distrikt. " findes i beskrivelsen.

VI BIDRAGER TIL LANDBRUGSPRODUKTION

Borgmester Altay understregede, at en anden prioritet som Konya Metropolitan Municipality er at øge landmændenes indkomst i regionen og fortsatte sin tale som følger: ”Vi fortsætter med at yde al slags landbrugsstøtte til vores producenter ikke kun i Akşehir, men også i Yunak, Tuzlukçu og Çeltik. Det gør vi. Vi har hidtil ydet tæt på 210 millioner lira-landbrugsstøtte. Vi arbejder også på at øge sortimentet, markedsføre produkter og skabe brandværdi. Jeg håber, at vores Konya får det meget bedre i morgen. " afgav sine udsagn.

Akşehirs borgmester Salih Akkaya sagde: ”Vores Akşehir havde nu brug for en ny og funktionel busstation. Forhåbentlig vil vi tilbyde det til service for vores folk i Akşehir uden nogen ulykke eller problemer. Vi vil gerne takke vores Metropolitan borgmester og hans team for at have taget vores nye busstation med i investeringsprogrammet. " sagde.

Borgmester Altay, som besøgte folket i distriktet efter fredagsbønnen og de handlende i Arasta Bazaar, som blev restaureret af Metropolitan Municipality, gennemførte også undersøgelser i Tahtakale Mescid, hvis restaurering blev afsluttet af Metropolitan Municipality, og til sidst slagteriinvesteringen, der skulle bringes til Akşehir af Metropolitan Municipality.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar