IMM-applikationer til uddannelsesstøtte starter den 15. september!

IMM-applikationer til uddannelsesstøtte starter den 15. september!

IMM fortsætter med at støtte universitetsstuderende med lav indkomst i det nye akademiske år. Ansøgninger om uddannelsesbistand, der letter de unges liv i nød, begynder den 15. september. Resultaterne af uddannelsesstøtten, et af IMM-præsident Ekrem İmamoğlu's valgløfter, offentliggøres i november.


Uddannelsesassistance fra Istanbul Metropolitan Municipality til universitetsstuderende fortsætter i det nye akademiske år. Sidste år nød 30 tusind studerende af den leverede tjeneste for at bidrage til uddannelseslivet for unge mennesker i nød. I år er det planlagt at lave 30 TL årligt til hver af 3 studerende.

HVAD ER EVALUERINGskriterierne?

Ansøgninger om uddannelsesstøtte starter den 15. september 2020. Processen med hjælpemidler, der skal laves i overensstemmelse med IMM's gennemsigtighedsprincip, fungerer i henhold til "Evalueringskriterierne for uddannelsesstøtte". I henhold til disse kriterier; forældres død / skilsmissestatus, studerendes handicap, handicap i familien, antal familiemedlemmer, antal studerende i familien og familieindkomst.

Samtidig som ligestillingsbalancen for kvindelige og mandlige studerende opretholdes, nyder studerende, der eller deres familier i Istanbul, fordel af uddannelsesassistance. Støtten ydes til studerende, der fortsætter deres universitetsuddannelse på en offentlig skole eller studerer på en privat skole med 100% stipendium.

HVORDAN ANVENDES?

Ansøgninger om IMMs uddannelsesstøtte blev sendt over internettet sidste år, og dokumenter blev leveret ansigt til ansigt. I år på grund af pandemiprocessen vil begge ansøgninger blive foretaget over internettet, og dokumenter vil blive leveret via online kanaler. Universitetsstuderende vil besøge gencuniversiteli.ibb.istanbul, udfylde formularen, forberede de ønskede dokumenter og indsende dem igen på samme adresse.

Ansøgningsbetingelser er; At være borger i Republikken Tyrkiet, den studerende eller hans / hendes familie bosat i Istanbul; I tilfælde af forældrenes død er den pårørende, der bor i Istanbul, en associeret eller en bachelorstuderende, fortsætter sin uddannelse inden for den normale uddannelsesperiode, er studerende ved et statsuniversitet eller er en 100% stipendiestudent ved en foundation / privat universitet, mellemstuderende og seniorår studerende At have mindst 53 ud af 4 eller 2,00 ud af XNUMX og har brug for økonomisk støtte med hensyn til indkomst.

HVILKE DOKUMENTER LEVERES?

De nødvendige dokumenter til IMM-uddannelsesstøtte er som følger:

  • Udskrift, der viser studenterbevis og karakterstatus.
  • Fotokopi af identitetskortet.
  • Kriminel optegnelse / dokument, der viser, at der ikke er nogen disciplinærsanktion.
  • Dokumenter, der viser familiens økonomiske situation (indkomstcertifikat, lønningsliste osv.)
  • Dokumenter, der viser søskende, der studerer, hvis der er nogen (Kun aktive søskende vil blive taget i betragtning. Søskende, der fryser tilmelding eller studerer på det åbne uddannelsesfakultet, betragtes ikke som studerende.)
  • Fotokopi af handicapporten, hvis nogen, af ham eller hans familiemedlemmer.
  • Opholdsbevis for den studerende og hans familie.
  • Dokument, der indeholder den studerendes bankkontooplysninger.

Hele processen udføres i overensstemmelse med persondataloven (KVKK).

HVEM KAN IKKE ANMODE?

Studerende, der studerer ved det åbne uddannelsesfakultet, dem, der får uddannelse ved det åbne uddannelsesfakultet, dem, der er over 25 år, dem, der er over XNUMX år, som er disciplineret for en skammelig handling, mens de studerer, dem, der er blevet dømt for en skændig grund, kandidat- og doktorandstuderende kan ikke ansøge.

Resultaterne af uddannelsesstøtte til universitetsstuderende offentliggøres i november.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer