Ansigter griner på Sakarya Street

Ansigter griner på Sakarya Street
Ansigter griner på Sakarya Street

Ansigter smiler på Sakarya Street, hvis ansigt har ændret sig med det transformationsarbejde, der er indledt af Metropolitan Municipality. Selçuk İlhan, en erhvervsdrivende i Sakarya Street, hvis asfalt og fortove blev fornyet, og trafikstrømmen blev gjort mere komfortabel med det centrale median og smarte skæringssystem, sagde: ”Vores anmodninger blev straks evalueret, og der blev taget handling. Jeg vil gerne takke præsident Ekrem Yüce og alle, der bidrog ”. Cemil Aktürk, en af ​​de lokale håndværkere, sagde, at gaden har et moderne udseende.


Ansigter smiler på Sakarya Street, hvis ansigt har ændret sig med transformationsarbejdet initieret af Sakarya Metropolitan Municipality. Butiksindehaverne i regionen, der leverer service på gaden, der har et moderne udseende med fornyet asfalt, midterste median, fortov og smarte kryds, takkede borgmester Ekrem Yüce for deres arbejde. Præsident Ekrem Yüce, under sit besøg i regionen, ønskede, at arbejdet var gavnligt, og ønskede gode gerninger til håndværkerne.

Et moderne look

Cemil Aktürk, der har arbejdet på gaden i 14 år, sagde: ”Vores gade og derfor vores arbejdspladser har fået et moderne udseende. Under arbejdet tog holdene vores anmodninger i betragtning og lavede en rampe mellem asfalten og fortovet. Med denne rampe blev det lettere for kunder at losse og losse varer på vores arbejdspladser og for kunder at nærme sig butikken. Vi vil gerne takke vores borgmester i Metropolitan, Ekrem Yüce, for at bringe Sakarya Street til et moderne udseende ”.

Fodgængere kan bevæge sig frit

Murat Kar sagde, at han har været handelsmand på gaden i 18 år, ”Efter renoveringsarbejdet udført af Metropolitan Municipality på Sakarya Street blev fortovene ensartede og mere ordnede. Fortovet er bredere end før, og fodgængere kan bevæge sig mere komfortabelt. Passagen af ​​fodgængere, cykler og handicappede køretøjer blev lettere med de pladser, der blev givet til den centrale median. "Vi vil gerne takke præsident Ekrem Yüce for at bringe os sammen et arbejde, som vi har længtes efter i årevis."

Smart kryds sparer brændstof og tid

Gadehandler Hayrettin Köse sagde, ”Jeg tror, ​​at dette moderne udseende og arrangement vil øge vores forretning positivt. Fjernelse af signallamperne på gaden og skift til smart krydssystem sparer brændstof og tid for chauffører. Jeg vil gerne takke vores metropolitanske borgmester Ekrem Yüce og alle medarbejderne for ikke at forsømme denne smukke gade og for at få den til at blive designet på en moderne måde.

Tak til præsident Yüce

Selçuk İlhan, der har været handelsmand i regionen i 30 år, sagde: ”Vores anmodninger blev straks evalueret, og der blev truffet handling. Renoveringsarbejder blev udført til dørene på vores arbejdspladser. Ved fjernelse af signaliseringssystemet og konstruktionen af ​​et smart kryds blev trafikbelastning forhindret. Jeg er dækforhandler her, og desværre kunne køretøjer ikke komme ind i butikken. Nu, med fornyelsen af ​​både gaden og fortovet, kan vi komfortabelt være vært for og betjene vores kunder. Demonteringen af ​​de vigtigste belægningsbelægninger og opførelsen af ​​betonbelægninger blev i stedet en indikation af en længere levetid. Jeg vil gerne takke præsident Ekrem Yüce og alle, der bidrog ”.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar