Antallet af flyveledere, der arbejder hos DHMI, steg til 1857

Antallet af flyveledere, der arbejder hos DHMI, steg til 1857
Antallet af flyveledere, der arbejder hos DHMI, steg til 1857

Praktikanter i 2019. og 124. valgperiode, der blev udnævnt af Generaldirektoratet for Statens Lufthavnsmyndighed (DHMİ) i 125, afsluttede deres grundlæggende uddannelse og kvalificerede sig til eksamen. Lufthavne i Tyrkiet Air Traffic Control (ATC) enhed, der fungerer på 63 antallet af flyveledere, der arbejder sammen med DHMİ nyuddannede steg til 1857'y.


Kandidater fik deres eksamensbeviser ved en ceremoni, der blev afholdt i Generaldirektoratet for Blue Hall. Deltagere i DHMI Aviation Academy deltog også i ceremonien, som blev afholdt i overensstemmelse med reglerne for social afstand og maskeret inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger.

Tale ved ceremonien lykønskede Hüseyin Keskin, bestyrelsesformand og generaldirektør for statslige lufthavnsoperationer, de kandidater, der har ret til at modtage eksamensbeviser, og ønsket dem succes i deres opgaver.

Keskin erklærede, at kandidaterne vil påtage sig en meget vigtig opgave ved DHMI og rådede dem til at drage fordel af erfaringerne fra dem, der udførte denne pligt for dem.

”Vi sigter mod, at hver generation skal blive bedre uddannet end den forrige generation, og det håber vi. Du har helt sikkert modtaget meget bedre uddannelse end dine tidligere. Smykker de teoretiske træninger, du har gennemført her med dine ældres oplevelser på pladserne, du går til, og nyd bestemt af deres oplevelser. " Hüseyin Keskin fortsatte sine ord med følgende udtryk ved at bruge sine udtryk: ”Jeg ser på jer alle, I er mousserende, jeg kan se fra skærmen, I er meget velplejede. Vær altid sådan, pas på din personlige pleje. Især i denne pandemiperiode er masker, afstand og rengøring meget vigtige, lad os overholde disse regler fuldstændigt. "

Keskin bad de nye flyveledere om at arbejde i harmoni og sagde: ”Du vil udføre en meget vigtig opgave, og du vil bære et stort ansvar. Jeg er sikker på, at I alle vil opfylde dette ansvar. De træninger, du har modtaget, og erfaringerne med dem før du vil guide dig. Jeg håber, du vil gøre et godt stykke arbejde uden problemer, ubekymret, ulykke eller problemer. Tillykke igen, jeg ønsker dig succes. Må Allah give dig succes, lad stenene røre ved dine fødder. " Han talte i formen.

DIPLOMA NYT AF KURSER

Efter talerne startede diplomceremonien. Fatih Görmiş og Rabia Sarkmaz, valgets topvindere, fik deres eksamensbeviser af vores bestyrelsesformand og vores daglig leder Hüseyin Keskin.

Vinderne modtog deres eksamensbeviser fra vores vicegeneraldirektør Mehmet Karakan og den tredje fra vores vicegeneraldirektør Erhan Ümit Ekinci.

Leder af luftfartsuddannelsesafdelingen Sinan Yıldız, chef for virksomhedskommunikationsafdelingen Vahdet Nafiz Aksu og vicechef for luftnavigationsafdelingen Rıdvan Cinkılıç var også til stede ved ceremonien.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar