Antal signaliserede vejkryds steg til 80 i Şanlıurfa

Antal signaliserede krydsninger øget til 80 i Şanlıurfa
Antal signaliserede krydsninger øget til 80 i Şanlıurfa

Şanlıurfa Metropolitan Municipality har installeret smarte signalanlæg ved 9 forskellige kryds i år for at minimere ulykker. Med de kryds, der er etableret, er antallet af signaliserede kryds i byen blevet øget til 80.

INTERCHANGES NU ER ET SMART SIGNALSYSTEM OPRETTET


Metropolitan Kommune har installeret et fjernstyret smart signaleringssystem på krydset på Balık Pillar Boulevard på ruten Şanlıurfa-Diyarbakır Highway. Med det smarte signaleringssystem installeret, sparer Metropolitan Kommune brændstof og tid til køretøjer.

MULIGHEDEN ER UDFØRT FØR SKÆRINGSARBEJDET

Holdene i transportafdelingen i Metropolitan Kommune designer først krydsgeometrien, plastafgrænsere og pullerter i en bestemt periode ved krydset, der omdannes til et smart kryds. Efter at den permanente krydsgeometri er observeret, er krydset lavet med kantsten og tilbydes til service for chauffører og fodgængere. Det er blevet rapporteret, at det indledende arbejde er afsluttet med at etablere et signaliseret system til yderligere 20 vejkryds som transportministeriet.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar