Antallet af virksomheder med Orange Circle Certificate stiger i Izmir

Antallet af virksomheder med Orange Circle Certificate stiger i Izmir
Antallet af virksomheder med Orange Circle Certificate stiger i Izmir

Efterspørgslen efter Orange Circle-certifikatet, der fremhæver İzmir som en sund og pålidelig destination, stiger hurtigt. Bergama, Beydağ og Bayındır sluttede sig også til Orange Circle.


Ansøgninger begyndte at komme fra Bergama, Bayındır og Beydağ, hvor "Orange Circle Certificate Introductory Presentation" blev foretaget af Izmir Metropolitan Municipality. Som et resultat af evalueringerne af ansøgningerne, Selinos Hotel i Bergama, Bergama Taş Konak Hotel, Hera Hotel, Golden Bucket Restaurant og Kozak Köyüm Cafe, Baraj Kır Restaurant i Beydağ, Terrace Restaurant og Beydağ Kommune Kulturcenter Sociale faciliteter Guest House og Bayındır Gürkan Pide Hall er tildelt Orange Circle-certifikatet.

317 købte virksomheder

Det samlede antal ansøgninger om Orange Circle-certifikatet, der blev indledt af Izmir Metropolitan Municipality med alle interessenter i turisme i Izmir for at gøre byen til en hygiejnisk og pålidelig turistdestination, nåede 394. Indtil videre har 317 virksomheder modtaget Orange Circle-certificering, mens 57 virksomheder ikke har været i stand til at få et certifikat, fordi de ikke opfyldte kriterierne.

Ansøgning er gratis

Detaljeret information om alle virksomheder og certificering i Orange Circle er offentliggjort på turuncucemberizmir.com. Ansøgning om Orange Circle-certifikatet er gratis.

Hvad er den orange cirkel?

Izmir Metropolitan Municipality Tourism Hygiene Board har fastlagt hygiejne og sikkerhedsstandarder for at holde turistaktiviteterne sunde under den globale epidemi, der truer verden. I overensstemmelse med de kriterier, der er angivet af bestyrelsen, begyndte Orange Circle-certifikatet at blive distribueret. Orange Circle-certifikatet sigter mod at gøre det lettere for virksomhederne i Izmir at normalisere processen og at bidrage til turistsektoren i Izmir ved at promovere virksomhederne med Orange Circle på nationale og internationale platforme.

Virksomheder med en minimumscore på 100 ud af 75 i kategorien cateringfaciliteter og mindst 200 point ud af 150 i kategorien indkvartering er berettiget til at modtage den orange cirkel. Virksomheder, der har modtaget Orange Circle-certifikatet, er fortroligt foretrukne virksomheder på Izmir-kortet på turuncucemberizmir.com-webstedet.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer