Arbejder på Dudullu Bostancı Metro Line startede igen

Arbejder på Dudullu Bostancı Metro Line startede igen
Arbejder på Dudullu Bostancı Metro Line startede igen

IMM genstartede værkerne på metrolinjen Dudullu-Bostancı, som blev stoppet af den tidligere administration, efter at have løst sine finansieringsproblemer. For ca. 2 måneder siden foretog İmamoğlu, som genstartede de stoppede arbejder, observationer på linjen Bostancıs byggeplads. Iİmamoğlu sagde, at de planlægger at sætte linjen i drift i 2021, sagde journalisterne, ”Ministeriet bygger også en metrolinje i retning af den nye lufthavn, og du her. Forstyrrer det dig, at de to er adskilte? ”Han svarede følgende på spørgsmålet:” Den nye Istanbul lufthavn var ikke noget, der var i Istanbuls langsigtede hovedplaner. Da det kom til Istanbuls dagsorden som 'eksplosion', forventedes det alligevel ikke for Metropolitan Kommune at løse dette. På det tidspunkt var ministeriets engagement i denne forretning et rigtigt skridt. Vi bifalder for sådanne korrekte træk, for sådanne korrekte ting. Det er ikke konkurrence, tværtimod, vi nyder at blive bragt sammen til Istanbul, vi er stolte. Vi bifalder, hvem der gjorde. "


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) startede opførelsen af ​​metrolinjen Dudullu-Bostancı den 26. februar 2016. Arbejdet stoppede i marts 2019. Tiltrædelse efter valget den 23. juni 2019 prioriterede IMM-præsident Ekrem İmamoğlu spørgsmålet om stoppede metrolinjer og fokuserede på at finde økonomiske ressourcer. Arbejdet med metrolinjen Dudullu-Bostancı genoptog også, efter at de økonomiske ressourcer blev fundet. Den 10. juli 2020 blev en ceremoni med titlen "Dudullu-Bostancı Metro Line Construction Works Restart" afholdt på Kayışdağı Stationens byggeplads for linjen. İmamoğlu genstartede arbejdet med den stoppede linje med en ceremoni.

"LEVERET HER SOM STOP LINE"
İmamoğlu foretog undersøgelser i Dudullu-Bostancı Line og konstruktion af parkeringspladser ca. 2 måneder senere. Til İmamoğlu under inspektionsturen; Kadıköy Borgmester Şerdil Dara Odabaşı, Maltepe borgmester Ali Kılıç, leder af IMMs jernbanesystemafdeling Pelin Alpkökin og Metro A.Ş. General Manager Özgür Soy ledsagede. Efter at have modtaget information fra Alpkökin og Soy foretog İmamoğlu sine evalueringer om studieturen i stationsområdet. Understreger, at arbejdet på linjen er accelereret betydeligt, sagde İmamoğlu:
”Siden åbningen er det en stærk linje med muligheden for at nå 450-550 tusind passagerer om dagen. Dets møde ad søvejen og dets kryds med industrianlæg i Dudullu og andre linjer, især Marmaray, gør denne linje til en meget værdifuld position. I 2021 ønsker vi at gennemføre denne linje. Her møder vi en intens dagsorden for denne linje, som vi ved vil være meget effektiv både for vores kommune og andre eksterne kilder med hensyn til selvfinansiering. Vi modtog det som en stoppet linje. Vi er glade for at gøre det effektivt. Men hvad der vil gøre os glade, er at vi er færdige med dette sted. Desuden er dette et overførselspunkt. Vi har en parkeringsplads med 900 køretøjer her og mere end 2 tusind i Kozyatağı. Dette er også meget dyrebare punkter for vores 'park-and-go'-model. "

"VI VIL FÆRDIG FÆRDE LINJEN MED AL VORES KRAFT"
At udtrykke, at linjen også er vigtig ved forbindelsespunktet med søtransport, sagde İmamoğlu, ”Vi vil bringe Istanbuliter sammen med havet, jernbanesystemet og andre offentlige transportelementer på én gang og gøre trafikken lettere med en model. I disse perioder, hvor offentlig transport og endda overarbejde genovervejes med pandemien, vil vi skabe et bymiljø, hvor 16 millioner Istanbul-borgere og vores kære gæster og turister vil være komfortable ved at indføre sådanne afslappende aktiviteter så hurtigt som muligt. Vi ønsker at afslutte denne linje med al vores styrke og styrke og bringe den til Istanbulites ”.

"VI ØNSKER, AT RAILED-SIDER HAR NOGLE UNDTAGELSER"

İmamoğlu fortalte journalister, “Ministeriet bygger også en metrolinje i retning af den nye lufthavn, og du her. Han svarede følgende på spørgsmålet: ”Det er ikke kun i Istanbul, men også i Ankara og andre steder. Der er også i Konya. Der er linjer, som ministeriet også håndterer. Der er linjer lavet af ministeriet selv. Når man ser på det nuværende niveau i store byer som os og på takstpunktet, er der en forpligtelse til at være med incitamenterne og modellen til denne forretning. Desuden var den nye Istanbul lufthavn naturligvis ikke noget, der var en af ​​Istanbuls langsigtede masterplaner. Da det kom til Istanbuls dagsorden som 'eksplosion', forventedes det alligevel ikke for Metropolitan Kommune at løse dette. På det tidspunkt var ministeriets engagement i dette et rigtigt skridt. Vi bifalder for sådanne korrekte træk, for sådanne korrekte ting. Tværtimod nyder vi at blive bragt til Istanbul sammen, ikke konkurrence. Vi er stolte. Vi bifalder, hvem der gjorde det. Derfor bifalder vi sådanne træk fra ministeriet. Først var situationen, der bekymrede og bedrøvede os, følgende: Det er klart, at start af nogle af budene før Metropolitan Kommune, før ressourceproblemet er løst, projekterne er afklaret, og projekterne ikke er fuldt krediteret, vil medføre blokeringer, især i jernbanesysteminvesteringerne. Det er med andre ord meget vanskeligt at returnere disse med kapitalmodellen. Med andre ord kan du løse 10% eller 15% af alle dine jernbanesysteminvesteringer med dine egne ressourcer. Ministeriet, hvis ministerium? Vores tjeneste. Ministeriet for Republikken Tyrkiet. Istanbul Metropolitan Kommune, Republikken Tyrkiets Kommune. Disse er ikke konkurrence; tværtimod skal der være modeller, der bifalder hinanden. Vi vil måske bifalde endnu en ting. Vi vil gerne have, at den mest moderne model har visse undtagelser, især hvad angår offentlig transport såsom jernbanesystemer. Så ministeriet burde arbejde på dette. Jeg synes, det er en skam, at den moms, vi betaler her, og de skatter, vi betaler her. Denne slags ting er grusomhed. Med denne form for bidrag tror jeg, at vi rent faktisk kan foretage meget mere seriøse investeringer. Denne undtagelsesdel er meget værdifuld. Det rummer et stort antal. Hvis vi løser disse, kan vi føre vores investeringer og moderne investeringer i denne forstand til stærkere niveauer.

DER VIL VÆRE 4 STATIONER, DER FÅR FRA 13 DISTRIKTER

Linje; M5 Üsküdar-Çekmeköy metrolinje ved Dudullu station og M4 ved Kozyatağı station Kadıköy-Tavşantepe metrolinje integreres med metrolinjen Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli ved Mevlana station og med Marmaray-anlægget på Bostancı station. KadıköyDer vil være 13 stationer (Bostancı, Emin Ali Pasha, Ayşekadın, Kozyatağı, Küçükbakkalköy, İçerenköy, Kayışdağı, Mevlâna, İmes, Modoko, Dudullu, Huzur, Parcels) på den linje, der passerer igennem, Maltepe, Ataeh.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar