Workshoppen for erhvervsfaglige gymnasier er udstyret med de nyeste teknologier

Workshoppen for erhvervsfaglige gymnasier er udstyret med de nyeste teknologier

Inden for rammerne af projektet, der udføres af Generaldirektoratet for Erhvervs- og Teknisk Uddannelse fra Ministeriet for National Uddannelse og finansieret af EU, er 55 workshops i 1.150 erhvervsfaglige og tekniske anatolske gymnasier fuldstændig renoveret med de nyeste teknologier.


Program for finansiel bistand til flygtninge i Tyrkiet (FRIT) inden for rammerne af den tyske udviklingsbank (KfW) via finansieret gennem økonomisk og social samhørighed Erhvervs- og teknisk uddannelsesprojekt (seup) er i gang. Inden for projektets rækkevidde renoveres i alt 55 workshops i 22 erhvervsområder i 1150 erhvervsfaglige og tekniske anatolske gymnasier rumligt og udstyres med de nyeste teknologiske maskiner, udstyr og træningssæt. I projektet med et budget på 50 millioner euro, mens workshops og udstyr fornyes, imødekommes syriske og tyrkiske studerendes behov under midlertidig beskyttelse såsom service, frokost, tøj, tasker og papirvarer. I denne sammenhæng ydes der støtte til 10 tusind studerende under projektet.

444 værksteder er blevet udstyret

Inden for projektets omfang er renovering og udstyr af 3 værksteder inden for informatik, elektrisk elektronik og børneudvikling, som er de 444 områder, hvor ministeriet har flest værksteder, afsluttet. Ca. 17 millioner lira, inklusive 138 millioner euro, blev brugt til workshops, der blev renoveret og udstyret, og til studiestøttepakker og synlighedsstudier. 28 it-workshops i 132 skoler blev fuldstændigt fornyet med hensyn til plads og udstyr. 30 workshops inden for elektronik i 248 skoler og 17 børnevenlige workshops i 64 skoler blev fornyet med hensyn til plads og udstyr. I maskinteknologiafdelingen blev 14 workshops i 104 skoler og 12 workshops til 35 skoler inden for skønhed og hårpleje afsluttet, og leveringsprocessen startede. Renoveringen af ​​disse værksteder og hardwareudbud og renoveringsarbejder fortsætter i 12 andre erhverv.

Mindst 10 million 1 tusind studerende vil drage fordel af de fornyede workshops om 100 år.

Mod slutningen af ​​næste år ophører alle renoveringer af værksteder og udstyr. Når det gennemsnitlige antal studerende pr. Skole tages som grundlag, får 2 tusind studerende i 55 skoler i første omgang moderne uddannelsesmuligheder. Når det beregnes, at de fornyede enheder og workshops vil fungere i 110 år, forudsiges det, at mindst 10 million 1 tusind studerende vil drage fordel af disse muligheder.

Derudover udføres sociale tilpasningsaktiviteter i skoler, hvor elever lærer ved at have det sjovt sammen og udvikle deres samarbejds- og samarbejdsfærdigheder.

Alle studier relateret til SEUP Project, https://seup.meb.gov.tr og SEUPTR sociale mediekonti og SEUP-mobilapplikation.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar