İZELMAN fortsætter med gratis parkeringssupport til sundhedspersonale

İZELMAN fortsætter med gratis parkeringssupport til sundhedspersonale
İZELMAN fortsætter med gratis parkeringssupport til sundhedspersonale

İZELMAN fortsætter gratis parkeringssupport til sundhedsudbydere; İzmir Metropolitan Municipality besluttede at 'fortsætte' for gratis parkeringsstøtte efter gratis offentlig transport til sundhedsarbejdere.


İzmir Metropolitan Municipality İZELMAN Generaldirektorat lancerede en 'gratis parkering' ansøgning den 20. marts for at støtte sundhedspersonalet, de vigtigste helte i kampen mod coronavirusepidemien. Det blev besluttet at udvide ansøgningen på grund af den fortsatte pandemiproces.

Offentlig transport er også gratis

Den gratis parkeringstjeneste, som tusindvis af sundhedspersonale har haft gavn af ved at vise deres institution ID-kort siden den dag den startede, vil være gyldig på alle parkeringspladser, der drives af İZELMAN. Siden begyndelsen af ​​pandemiprocessen tilbyder İzmir Metropolitan Municipality gratis offentlig transporttjeneste til medarbejdere inden for sundhed og apotek.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar