Ataköy İkitelli og lufthavnens metrolinjer integreres i Yenibosna

Ataköy İkitelli og lufthavnens metrolinjer integreres i Yenibosna
Ataköy İkitelli og lufthavnens metrolinjer integreres i Yenibosna

Metrolinjen Ataköy-İkitelli, som er under opførelse, integreres i den eksisterende Yenikapı - Atatürk Lufthavn Metro og Yenibosna Station. På grund af anlægsarbejderne på overførselsstationen vil metrotjenesterne på M11A Yenikapı-Atatürk Airport Metro Line være mellem Yenikapı - Ataköy / Şirinevler i et stykke tid siden 1. september. Busser kører til Ataköy-Şirinevler, Yenibosna, World Trade Center og Atatürk Lufthavn stopper.


Istanbul Metropolitan Kommune (IMM) fortsætter arbejderne på metrolinjen Ataköy-İkitelli, hvor den første fase åbnes i 2021. Arbejdet med at integrere undergrundsbanen under den nuværende M1A Yenikapı - Atatürk Lufthavn Metro og Yenibosna Station begynder fredag ​​den 11. september 2020.

Inden for undersøgelsens omfang vil der blive bygget en underjordisk gågadeforbindelse til Yenibosna Station i den eksisterende M1A Yenikapı - Atatürk Lufthavn Metro. Når integrationsarbejdet er afsluttet, vil der blive leveret komfortabel og hurtig overførsel mellem M1A Yenikapı-Atatürk lufthavn og M9 Ataköy-İkitelli-linjerne. Der vil være uafbrudt transport mellem Yenikapı og İkitelli-regionen med en enkelt overførsel med jernbanesystem.

I byggeprocessen af ​​projektet, som forventes at vare omkring 14 måneder; Yenibosna, World Trade Center og Atatürk lufthavn stationer vil være lukket. Passagerer, der ønsker at fortsætte i retning af Atatürk Lufthavn, kan bruge IETT-busser ved udgangen af ​​Ataköy / Şirinevler station gratis. Shuttlebus kører til stoppestederne i Ataköy-Şirinevler, Yenibosna, World Trade Center og Atatürk Airport.

OM M9 ATAKÖY-İKİTELLİ METRO LINE

Når den 2021 kilometer lange linje bestående af 12 stationer, som planlægges delvist åbnet i 13,4, er færdig; Det reducerer afstanden mellem Ataköy og İkitelli til 19,5 minutter og vil have en kapacitet på 35 tusind passagerer i timen i en retning.

Linje; På İkitelli Industrial Station Bakırköy-Kirazlı - Başakşehir Metro ved Mehmet Akif Station Kabataş - Mecidiyeköy - Mahmutbey - Esenyurt Metro, Kirazlı ved Mimar Sinan Station - Halkalı Metroen vil blive integreret med Yenikapı - Atatürk Airport Metro ved Yenibosna Station og med Marmaray på Ataköy station.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar