Ayazini Village Tourism Welcome Center vil blive tilbudt

Ayazini Village Tourism Welcome Center vil blive tilbudt
Ayazini Village Tourism Welcome Center vil blive tilbudt

Den enestående smukke Phrygian Valley, arvet fra Phrygians, gør sig klar til at blive et af de vigtigste turistmål i vores land og regionen med de projekter, der skal udføres af Afyonkarahisar Governorship. Udbuddet af Emre Lake, Environment and Phrygian Civilization Garden Project blev afsluttet. Nu er arbejdet for Ayazini Village Tourism Welcome Center i Ayazini-landsbyen i hjertet af Phrygia kommet til en ende. Der afholdes et bud på Ayazini Village Tourism Welcome Center-projekt, hvis arkitektoniske projekter er forberedt.


Phrygian Valley, en gammel civilisationsarv, der blev grundlagt af Phrygians for 3000 år siden, ved at udskære klipperne og bygge huse, slotte og monumenter. Phrygian Valley ligger mellem provinserne Afyonkarahisar-Kütahya og Eskişehir. En stor del af Phrygian Valley, der dækker et areal på 529 hektar, ligger inden for grænserne til Afyonkarahisar.

3 provinser i de Ægæiske og Centralanatolske regioner Phrygian Road, Tyrkiet har de tredje længste vandrestier. Phrygian Way er den nye favorit blandt naturelskere med sin 506 kilometer lange bane. Ruten fascinerer også besøgende med sine frygiske klippebopladser, klippemonumenter, gravkamre, kirker og kapeller, fe-skorstene og andre naturlige skønheder.

Ruinerne i landsbyen Ayazini i Phrygian-regionen er blevet brugt som en bosættelse siden Phrygians-perioden. Ud over sin naturlige klippestruktur er det naturlige vidunderområde dækket af fyrreskove, søer og plateauer et af de mest populære steder. På samme måde er Avdalaz Castle Rock Settlements, hvor romerske og byzantinske grave ligger, mere et defensivt slot end en bosættelse.

Ayazini får den værdi, den fortjener med projektet

To punkter blev bestemt som landsbyen Ayazini og Emre-søen for at bringe Phrygia til turisme og for at genoplive en så vigtig værdi og gøre regionen til et attraktionscenter. Der vil være picnicenheder, udsigterrasser, landkaffe, sportsaktivitetsområder og teltcampingområder i Emre Lake og dens omgivelser. Ayazini Village Tourism Welcome Center vil blive bygget i Ayazini-regionen på et areal på 4200 kvadratmeter, hvoraf 800 kvadratmeter vil være lukket. Inden for rammerne af projektet bygges produktsalgspunkt, cafe, bageri, service, mini-teater, parkeringsplads, toilet, hvile- og udsigtsterrasser. Projektet planlægges afsluttet på kort tid.

Guvernør Gökmen Çiçek med disse vigtige projekter, der øger turistens værdi i regionen og gør regionen til et centrum for attraktion; Frigya-dalen, der bærer spor af mange gamle civilisationer, hvor historie, natur og kultur blandes, vil tiltrække mange besøgende som en af ​​de vigtigste og mest interessante turistruter i vores land, og der vil således tilvejebringes en meget vigtig merværdi inden for turisme.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar