Bæredygtig udvikling kan kun opnås af kvindelig arbejdsstyrke

Bæredygtig udvikling kan kun opnås af kvindelig arbejdsstyrke
Bæredygtig udvikling kan kun opnås af kvindelig arbejdsstyrke

İzmir Business Women Association-İZİKAD, Aegean Young Business People Association-EGİADHan besøgte foreningens centrum. Under besøg af İZİKAD bestyrelsesformand Betül Sezgin, generalsekretær Mürvet Kocaaslan, EGİAD Formand Mustafa Aslan, næstformand Alp Avni Yelkenbiçer, bestyrelsesmedlem Cem Demirci, bestyrelsesmedlem Özveri Yandaş Okay, EGİAD Generalsekretær Prof. Dr. Fatih Dalkilic, EGİAD Pressekonsulent Ebru Dön Keskin, EGİAD Melisa İtmeç, Business Development and Communication Expert, blev hostet af Melekleri.


Kvindernes antal medlemmer er 25 procent på det tidspunkt, hvor han tiltrådte, og angav, hvilken satsperiode de ønskede at fjerne de 35 procent indtil slutningen Mustafa Aslan, Tyrkiets økonomi, sagde han, at det kunne finde sted med deltagelse af kvinder i arbejdsstyrken, der nåede velfærdspunktet. At minde om, at der er en stor skat, der ikke bruges i økonomien, og at det er kvinder, der ikke kan deltage i arbejdsstyrken. EGİAD Formand Mustafa Aslan, Tyrkiet understregede behovet for berigelse af vores kvinder. Lion, "Halvdelen af ​​Tyrkiets befolkning af kvinder, men kvinder bor væk en stor del af vores befolkningsundersøgelse. Vi befinder os i bunden af ​​verden med hensyn til kvindelig deltagelse i arbejdsstyrken. Desværre er halvdelen af ​​vores befolkning ikke inkluderet i det økonomiske liv. Den største hindring for vores berigelse er, at vores kvinder ikke kan deltage i arbejdsstyrken i tilstrækkelig grad. Hvis vores kvinder i Tyrkiets økonomi når det nuværende civilisationsniveau. Tyrkiets statistiske institut (TSI), arbejdsstyrkens deltagelsesrate for kvinder over 15 år i vores land, ifølge data er angivet som 33.6 procent. 20 procent af de 57.6 millioner kvinder uden for arbejdsstyrken, dvs. 11 millioner 589 tusind kvinder, er dog helt uden for arbejdsstyrken, da de er engageret i husarbejde. "Det er vigtigt for kvinder at deltage i arbejdsstyrken for bæredygtig udvikling."

Covid forstyrrer kvinders beskæftigelse

Påpeger, at kvinders hjem- og plejebyrde er steget endnu mere på grund af Kovid-19-epidemien, og at arbejdsløshedstallene er blevet mere koncentreret i kvindeforholdet, sagde Aslan: ”Stigningen i kvinders beskæftigelse i de senere år er begyndt at gå baglæns. Tre fjerdedele (2016 tusind) af kvinder (2019 tusind), der for nylig blev ansat i beskæftigelsen mellem 612 og 439, var arbejdsløse. Situationen ser ud til at være forværret med effekten af ​​covid-2020-epidemien, som er steget siden marts 19. Faldet i beskæftigelse har øget antallet af kvinder ud af arbejdsstyrken ”.

İZİKAD Præsident Betül Sezgin på den anden side ved at forklare de kvindelige iværksætterprojekter, de realiserede. EGİAD erklærede, at de ønsker at mødes i fælles kvindeprojekter. Projektpartnerskaber, samarbejdsprotokoller, fælles møder, fælles undersøgelser af kvinders deltagelse i arbejdsstyrken blev evalueret. Om, at İZİKAD altid vil støtte kvinder, sagde Sezgin, “På trods af pandemiperioden gennemførte vi mange gode projekter. Vi bryr os om, at vores kvinder er i erhvervslivet, vores kvinder vil lede skabelsen af ​​iværksætterøkosystemet ”.

Projekter tilføjer værdi

Om at kvinder, der tager mere plads i erhvervslivet, vil føre til ligestilling mellem kønnene, sagde Sezgin, ”De skabte projekter vil bidrage til manglerne i vores land og muliggøre gennembrud på nye områder. For hvert år der går, bliver projekter mere forskellige og tilbyder løsninger på aktuelle problemer. Projekterne vil give merværdi til landets økonomi ”.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar