Med Advantage Taxi Service er forhindringer forbi

Med Advantage Taxi Service er forhindringer forbi
Med Advantage Taxi Service er forhindringer forbi

Eskisehir Metropolitan Municipality, som lægger stor vægt på tilgængelighed på ethvert sted i byen og fortsætter med at stå ved de handicappede borgere med de projekter, den har gennemført, fjerner forhindringerne med Advantage Taxi-tjenesten, den leverer gratis ved at være opmærksom på pandemireglerne.


Med sit arbejde for mennesker med handicap til livs eksemplificeret Metropolitan Kommune i Tyrkiet handler det også om adgang til at støtte handicappede borgere, der bor i byen. Inden for anvendelsesområdet får specialudstyrede køretøjer, der arbejder inden for handicappedeservicesenheden, gratis transportstøtte til alle punkter, især hospitaler og offentlige institutioner, til handicappede borgere.

Metropolitan Kommunes embedsmænd erklærede, at tjenesten startede igen med normaliseringsperioden, og de forsøgte at give bekvemmelighed i transport til borgerne, “Vi tilbyder gratis transportmulighed til vores borgere, der har 60% og mere handicapporter for at se deres daglige arbejde, især på hospitaler og offentlige institutioner. Vi tager vores borgere, der lavede en aftale dagen før fra vores Advantage Taxi, fra deres hjem og fører dem til deres destinationer og sikrer, at de når deres hjem igen. Fra den 1. juni 2020, da normaliseringsperioden startede, aktiverede vi denne tjeneste igen. I denne proces accepterer vi kravet om at overholde reglen om maske og fysisk afstand og støtte vores medborgere, der anmoder om en taxa. ”De sagde, at de, der ønsker at drage fordel af tjenesten, kan nå dem via 0535 106 62 39.

I erklæringen om, at de er yderst tilfredse med den leverede service, takkede borgerne borgmesteren for Metropolitan Kommune Yılmaz Büyükerşen og de kommunale medarbejdere for denne service.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar