Başkiskele Industry Bridge Skæringspunkt bliver farverigt

Başkiskele Industry Bridge Skæringspunkt bliver farverigt
Başkiskele Industry Bridge Skæringspunkt bliver farverigt

Kocaeli Metropolitan Municipality, der bygger vejkryds med broer, der vil trække vejret transport i mange dele af byen, skaber både grønt område og visuel rigdom ved at lave landskabspleje i disse områder. Landskabspleje udføres også af Park and Gardens Department ved Sanayi Köprülü Junction i Kullar-distriktet i Başiskele-distriktet. Inden for landskabspleje er brokrydsningen dekoreret med farverige chips.

6 Tusind 22 kvadratmeter område


Arbejderne på brokryds, hvor landskabspleje nærmer sig slutningen, udføres i et område på 6 tusind 22 kvadratmeter. Flager og sten i forskellige farver bruges til at tilføre vitalitet til krydset. Med det udførte arbejde er krydset og dets omgivelser beriget med æstetik.

PLANTERING ER GJORT

Inden for arbejdet udføres også græs og plantning for at sikre, at området har et grønt miljø. 82 Akuba, 132 Tenax, 85 Boxwood, 117 Pitosporum, 69 Taflan, 61 Azalea, 16 Hydrangea, 288 og Fire Thorn blev plantet i marken. Derudover blev der installeret et automatisk vandingssystem til fremstilling af 52 meter trådhegn og for at holde området altid grønt.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer