People of Ankara Pedal For Zero Emission

People of Ankara Pedal For Zero Emission
People of Ankara Pedal For Zero Emission

Ankara Metropolitan Kommune samlede hovedstadsbefolkningen med de aktiviteter, den organiserer inden for rammerne af den "europæiske mobilitetsuge", der afholdes hvert år mellem 16. og 22. september. Borgere, der ikke forblev ufølsomme over for opfordringen fra Generaldirektoratet for EGO, støttede begivenheden ved at deltage i # jeg laver en cykel.


Ankara Metropolitan Municipality organiserede forskellige aktiviteter i hovedstaden på grund af den "europæiske mobilitetsuge".

Beboere i Başkent viste stor interesse for aktiviteterne organiseret af EGO's generaldirektorat mellem 16. og 22. september.

INTENSIV DELTAGELSE TIL OPKALDET OM 'GA TIL ARBEJDE MED Cykel' FRA EGO

For at øge bevidstheden ved at tilskynde til brugen af ​​cykler som et middel til bytransport inden for rammerne af temaet "Zero Emission Mobility for Everyone", blev arrangementet # I want to ride a bike organiseret.

Ved at ringe til borgere via sociale mediekonti delte borgere, der støtter dette opkald fra generaldirektoratet for EGO, de fotos, de tog, mens de gik på arbejde på en cykel ved hjælp af hashtagget # işeb Bisikletlegidiyorum.

OPMÆRKSOMHEDEN ER TRÆKT TIL FODGANGEREN OG Cykelrettighederne

For at henlede opmærksomheden på fodgængeres og cyklisternes rettigheder på den sidste dag i den europæiske mobilitetsuge organiserede EGO's generaldirektorat en "City Without Cars Day" begivenhed på Bahçelievler Aşkabat Caddesi (7th Street).

Mens Akşabat Street blev lukket for køretøjstrafik mellem kl. 14.00 og 16.00 i tråd med tilladelsen fra guvernørskabet i Ankara, brugte Başkents folk begge cykler og gik på gaden.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar