Bergama İZBAN Line Works startede

Arbejdet er begyndt igen for at bringe İZBAN til Bergama
Arbejdet er begyndt igen for at bringe İZBAN til Bergama

Et af de visionsprojekter, som Bergama-borgmester Hakan Koştu lovede borgerne i valget den 31. marts, bliver mere reel. Præsident Koştus insisterende opfølgning på ministerierne i Ankara for visionprojekter bærer fortsat frugt.


Med initiativer fra borgmester Hakan Koştu, der havde et møde med ministeren for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu i Ankara og henledte opmærksomheden på vigtigheden af ​​İZBAN for Bergama og Ankaras fokus på projektet, er İZBAN-projektet mellem Bergama og Aliağa ikke blevet gennemført i et stykke tid. konstruktionen vil fortsætte, hvor den slap. Mens ekspropriationsarbejderne fortsætter hurtigt i Bergama på den rute, İZBAN vil passere igennem, starter ekspropriationsforhandlinger med grundejere i september. Borgmesteren, der også mødte Murat Bakır, den 3. regionale direktør for statsjernbaner (TCDD) og holdt konsultationer om İZBAN i juni sidste år, sagde: ”İZBAN er meget vigtigt for vores Bergama. Det er ekstremt vigtigt, at İZBAN strækker sig til vores historiske by Bergama. Vores Bergama vil være den skinnende stjerne i det nordlige Ægæiske Hav med store projekter som İzmir, Istanbul-motorveje, naturgasværker, Çandarlı Havneprojekt, Western Anatolia Free Zone og Organised Industrial Zone. "Vi fortsætter med at få signalerne om at være stjerne mere tydeligt hver dag."

Borgmester Hakan Koştu, der påpegede, at İZBAN, hvor stoppesteder og overfarter mellem Aliağa og Bergama vil blive bygget af İzmir Metropolitan Municipality, er blevet mobiliseret til at udvide sig til Bergama, sagde: "Vores næstformand, især vores præsident Mr. Recep Tayyip Erdoğan, vores næstformand for İzmir, Hamza Dağ, Jeg vil gerne takke vores Ak-partiets provinsformand, hr. Kerem Ali Continuous, vores minister for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu, vores regionale stedfortrædere, ministeriums bureaukrater og tilknyttede institutionsdirektører for deres støtte. "Ankomsten af ​​İZBAN til Bergama er også meget vigtig for turismens udvikling i vores distrikt."chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar