Betalinger med kontantløn starter den 8. september

Betalinger med kontantløn starter den 8. september
Betalinger med kontantløn starter den 8. september

Zehra Zümrüt Selçuk, minister for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester, meddelte, at betalinger til kontant løn til august begynder den 8. september.


Minister Selçuk sagde, at betalinger vil begynde at blive deponeret på konti fra 8. september, og mindede om, at betalinger vil ske via bankkonti. Betalinger til dem med manglende eller forkerte IBAN-oplysninger i systemet sker via PTT.

Minister Selçuk sagde: "Kontantlønningsstøtten til arbejdere, der tager ubetalt orlov, foretages den 0. september for dem, der har det sidste ciffer i deres TR ID-nummer 2-4-8, og den 6. september for dem, der har 8-9".


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer