Betingelser for, at TCDD-medarbejdere giver op

Betingelser for, at TCDD-medarbejdere giver op
Betingelser for TCDD-medarbejdere til at give op

Republikken Tyrkiets statsjernbanetilbud (TCDD) modtog 23 midlertidigt ansatte, opgaven vil være at spise sted, at drikke te, at tale højt.


TCDD åbnede et bud for 23 arbejdere og embedsmænd til at arbejde i officielle tjenester. I de skandaløse specifikationer af udbuddet blev det anført, at selv arbejdernes grundlæggende behov var forbudt.

I henhold til udbuddet svarer det personale, der skal rekrutteres i 6 måneder, ikke til deres overordnede, selvom de har ret, vil de ikke spise mad i deres pligtområder, røg, te osv. Han vil ikke drikke, sidde på kontorer, korridorer, trapper, trapperum eller tale højt. Under disse skandaløse forhold betales kun 10 procent af mindstelønnen til personalet.

SözcüIfølge nyheden om Ali Ekber Ertürk fra; Udbuddet blev tildelt et firma for 634 tusind 593 lira. Kontrakten blev underskrevet den 14. april, og de 23 lejede vil arbejde indtil 30. september 2020. Institutionen lavede endnu en annonce med det samme indhold inden mandatperioden for personalet i dette tilbud udløb, men det blev observeret, at dette tilbud havde relativt blødere udtryk i forhold til det tidligere tilbud.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar