Bostanlı Yasemin Café tages i brug igen hurtigst muligt

Yasemin Café åbnes igen så hurtigt som muligt
Yasemin Café åbnes igen så hurtigt som muligt

Betjenes af Grand Plaza, et datterselskab af Izmir Metropolitan Municipality Karşıyaka Branden, der brød ud i Yasemin Café i Bostanli, forårsagede alvorlig skade på anlægget. İzmir Metropolitan Kommunes embedsmænd erklærede, at det var behageligt, at hændelsen blev overvundet uden tab af menneskeliv, og at de vil tilbyde anlægget til tjenester for İzmir-beboere efter renovering af anlægget så hurtigt som muligt.


En brand brød ud kl. 14.00:XNUMX i Bostanlı Yasemin Café, som er blandt de mest foretrukne mødesteder i Izmir fra alle samfundslag. Det blev lært, at branden startede i skorstenen på anlægget, der drives af Grand Plaza-selskabet tilknyttet Izmir Metropolitan Municipality og voksede på grund af brændet af trætaget. Bostanlı Fire Brigade Group, tilknyttet Izmir Metropolitan Municipality Fire Department, ankom først til stedet. Holdene gennemførte evakueringsprocedurerne på kort tid og sikrede sikkerheden på scenen. I undersøgelsen foretaget efter branden, som blev taget under kontrol uden tab af menneskeliv, blev det bestemt, at to tredjedele af bygningstaget blev beskadiget ved forbrænding.

I vurderingen foretaget af embedsmænd fra İzmir Metropolitan Municipality efter hændelsen blev det anført, at den største kilde til trøst var, at en sådan trist begivenhed blev overvundet uden at skade nogen. Især KarşıyakaDet blev erklæret, at arbejdet vil blive startet med henblik på genåbning af Yasemin Café, som har en symbolsk betydning for lokalbefolkningen.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar