Broer og forbindelsesveje åbnet for at lette trafikbyrden ved Acemler-kryds

Broer og forbindelsesveje åbnet for at lette trafikbyrden ved Acemler-kryds
Broer og forbindelsesveje åbnet for at lette trafikbyrden ved Acemler-kryds

Broerne og forbindelsesveje designet af Bursa Metropolitan Municipality for at mindske byrden ved Acemler-krydset, som gør det muligt for køretøjer, der kommer fra Izmir-vejen og Mudanya-retning at gå til Hayran Street, Bursa Ali Osman Sönmez Hospital og Hüdavendigar Neighborhood uden at bruge Acemler Crossroad, blev åbnet med en ceremoni.


For at eliminere transportproblemet i Bursa har Metropolitan Municipality, der fortsætter sine arbejder som udvidelse af veje og nye veje, der fremmer offentlig transport, optimering af jernbanesignaliseringssystemer, bragt et andet projekt til Bursa, som især vil trække vejret Acemler, en af ​​bytrafikens knudepunkter. Metropolitan Kommune, der tidligere tilføjede to baner til returbanen fra Izmir Road til Ring Road i Acemler, hvor der er 180-15 procent mere tæthed end den 10. juli Martyrs Bridge i Istanbul, hvor den daglige gennemsnitstæthed er omkring 12 tusind køretøjer, således 1000 køretøjer i timen dets kapacitet var steget. For at reducere belastningen på Acemler Crossroads ved Izmir-vejen og køretøjerne, der kommer fra Mudanya-retning, er køretøjerne, der kommer fra begge retninger, på broen og forbindelsesveje, der gør det muligt for køretøjer, der kommer fra begge retninger, at gå til Hayran Street, Bursa Ali Osman Sönmez Hospital og Hüdavendigar Neighborhood. undersøgelser er afsluttet. Broen og forbindelsesvejen, der vil trække vejret i regionens trafik, blev åbnet for transport med en ceremoni, der deltog i byens borgmester Alinur Aktaş, Bursa-stedfortræderne Mustafa Esgin, Ahmet Kılıç og Refik Özen, AK-provinsens provinsformand Ayhan Salman og Yıldırım-borgmester Oktay Yılmaz.

Transportinvesteringer sænkes ikke

I sin tale ved ceremonien sagde borgmester i Bursa Metropolitan Municipality, Alinur Aktaş, at de gjorde en stor indsats for at løse transportproblemet. Borgmester Aktaş sagde, at de er begejstrede for Bursa som medarbejdere fra AK-partiet og sagde: ”Vi er glade for at bruge Bursa, historiens og det grønne bys, til dets oprindelige for at øge skønhederne i denne forstand, men især for at give lettelse i forbindelse med transport. Vi vil foretage meget vigtige investeringer i denne forstand. De kommer alle efter. Vi vil krone disse processer nogle gange med banebrydende og nogle gange med åbninger. Vi har udtalt for kort tid siden, og vi har også for nylig foretaget et tilbud, 430 flere køretøjer kommer til vores flåde på 85 køretøjer. Vi er også i de sidste faser af optimering af signalisering. Vi håber, at vi vil have dækket fremskridt inden udgangen af ​​oktober og begyndelsen af ​​november i arbejdet, der vil reducere rejseintervallerne fra 3,5 minutter til 2 minutter. Indtil i dag, i en periode på 33 måneder, 460 kilometer varm asfalt, 828 kilometer belægning, 1 million 861 tons stenbrudsmaterialeforsyning og transport, 140 kilometer autolænke, 407 tusind kvadratmeter parket, 714 tusind kvadratmeter parket, 223 tusind 550 meter kantsten, 13 stykker Vi bragte broen og kunststrukturen til vores Bursa ”.

Nye investeringer i rekrutter

Borgmester Aktaş erklærede, at den første fase af Mudanya-krydsningsbroen og forbindelsesveje, der blev taget i brug, vil trække vejret et vigtigt åndedrag især for nybegyndertrafikken: ”Der er et feberagtigt arbejde i regionen for at eliminere trafikbelastningen blandt nybegyndere. Udvidelsesarbejdet og parkeringsarbejdet i forbindelse med Hayran Caddesi fortsætter. Bybus- og parkeringsarealer, der er etableret i et område på 15 tusind 450 kvadratmeter i den syd-nordøstlige del af stadionet, fortsætter hurtigt. Inden for området vil der være 15 busser og en taxa-platform og en parkeringsplads til 272 køretøjer. Vi går ud på meget kort tid. Vi forbinder Hayran Caddesi med en rørpassage fra Oğulu Caddesi til Izmir Ankara Caddesi. Igen udføres ekspansionsarbejde på løkken på BUSKI-siden. "Når den anden fase af dette sted er afsluttet, vil du se, at trafikken bliver mere afslappet hos begyndere."

Metropolitan på 70 forskellige steder

Bursa-stedfortræder Mustafa Esgin takkede hovedstadsborgmester Alinur Aktas for det arbejde, der blev gjort for at reducere tætheden ved Acemler Crossroad. Sagde, at Metropolitan Kommune er i en selvopofrende indsats for at eliminere transportproblemet, sagde Esgin, ”Da jeg kom til ceremonien, så jeg, at vores Metropolitan Municipality i øjeblikket arbejder på 70 forskellige punkter. Arbejdet fortsætter i hvert hjørne af Bursa fra Karacabey til Mustafakemalpaşa, fra Harmancık til İnegöl. "Et eksempel på en effektiv kommuneledelse, der har foretaget vigtige skridt, som vores borgere har ventet på i årevis, vises meget godt i Bursa."

Bursa-stedfortræder Ahmet Kılıç understregede, at AK-kommunen som altid søger tjeneste, de er bekymrede over problemerne i nationen og forsøger at finde løsninger på nationens problemer.

I en erklæring om, at de arbejder i harmoni med centralregeringen og den lokale regering for, at Bursa skal modtage de investeringer, den fortjener, ønskede Bursa-stedfortræder Refik Özen, at de færdige broer og forbindelsesveje ville være gavnlige for Bursa.

Efter talerne, mens Mudanya Junction-broen og forbindelsesvejen blev åbnet for trafik, blev borgmesteren i Metropolitan Municipality Alinur Aktaş, der satte sig bag rattet på kontorbilen, den første person til at bruge den nye vej.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar