BUDO Support fortsætter til Gemlik Basketbol

BUDO Support fortsætter til Gemlik Basketbol
BUDO Support fortsætter til Gemlik Basketbol

Bursa Metropolitan kommunes transportselskab BURULAŞ i Bursa Sea Buses (BUDO), 1. Tyrkiet Basketball League Basketball Sports Club, der kæmper Gemlik har fornyet sin titel sponsoraftale.


Bursa Metropolitan Municipality, der sigter mod at sprede sport til basen med aktiviteter som at bringe sportshaller til uddannelsesinstitutioner i Bursa, støtte amatørsportsklubber, bringe nye navne til tyrkisk sport ved filialerne af Büyükşehir Belediyespor, fortsætter sin sponsorstøtte til Gemlik Basketball Sportsklub denne sæson. Navnesponsorataftalen mellem Metropolitan Municipality og Gemlik BUDO Basketball Sports Club blev også underskrevet for denne sæson. Sponsoraftalen med Gemlik Basketball og protokollen vedrørende brug af TOFAŞ Sports Club-faciliteter af Gemlik Basketball Sports Club blev indgået i det historiske formandskabsbygning i Heykel. Til protokollen; Bursa Metropolitan Kommunes borgmester Alinur Aktaş, TOFAŞ General Manager Tolga Öngören og Gemlik Basketball Sports Club Præsident Berkay Bulut underskrev deres underskrift.

Tale ved underskrivelsesceremonien mindede borgmester for Metropolitan Kommune Alinur Aktaş om, at Gemlik BUDO Basketball Sports Club kæmper seriøst i 1. liga. Borgmester Aktas sagde, at de bidrog til klubben ved at tilføje navnet BUDO i overensstemmelse med den aftale, de indgik i pausen sidste år, ”De kæmpede i 1. liga for første gang. Vi har oplevet den stolthed i de kampe, vi deltog fra tid til anden. Det gjorde os glade for at dele spændingen og glæden hos børn, unge og kvinder i Gemlik, hvis befolkning overstiger 100 tusind. Med de underskrifter, vi underskrev i dag, håber jeg, at vi fortsætter processen i denne periode som Gemlik BUDO Basketball ”. Præsident Alinur Aktaş understregede, at de nød at støtte Gemlik BUDO Basketball, og sagde: ”Jeg tror, ​​at den støtte, der er givet på dette tidspunkt, og som især er påvirket af pandemien, er vigtig. Som Metropolitan Kommune fortsætter vi med at støtte vores distriktshold i 21 afdelinger med støtte fra Büyükşehir Belediyespor for at sprede sportshaller. Jeg håber, at den aftale, vi har lavet, vil være til gavn for basketballsamfundet, ”sagde han.

Metropolitanske borgmester Alinur Aktas roste i sin tale TOFAŞ Sports Club. Om at brugsrettighederne til TOFAŞ Sports Clubs faciliteter blev overført til Gemlik BUDO Basketball-hold inden for rammerne af den samme protokol, sagde præsident Aktaş, ”På denne måde blev der indgået en aftale mellem TOFAŞ og Gemlik BUDO Basketball-hold med hensyn til implementering af pilothold. Jeg vil gerne takke TOFAŞ Sports Club-ledere. Deres tilgang til udvikling af basketballklubber er eksemplarisk. Det er vigtigt, at de ejer og bidrager ”.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar