Bus Fly fra Sakarya til Sabiha Gökçen Start den 18. september

Bus Fly fra Sakarya til Sabiha Gökçen Start den 18. september
Bus Fly fra Sakarya til Sabiha Gökçen Start den 18. september

Fly fra Sakarya til Sabiha Gökçen lufthavn starter fredag ​​den 18. september. Præsident Ekrem Yüce sagde, ”Vi har afsluttet vores forberedelser. I første fase vil der være i alt 9 ankomster og 9 afgange i løbet af dagen. Vi vil øge antallet af vores fly i fremtiden. Vi implementerer også koronavirusforanstaltninger i vores 29 køretøjer med passagerkapacitet. Held og lykke ”sagde han.


Sakarya Metropolitan Municipality begynder at organisere busforbindelser til Sabiha Gökçen lufthavn den 18. september. Borgmester Ekrem Yüce forklarede, at busforbindelserne, der vil blive udført inden for BELPAŞ, en af ​​de storstedsmæssige tilknyttede selskaber, vil blive foretaget med komfortable og nyeste model 'HAVASAK' busser. ”Vi har afsluttet vores forberedelser. Vi starter vores fly til Sabiha Gökçen lufthavn den 18. september. Han delte den gode nyhed ved at sige "Held og lykke til alle vores borgere".

Held og lykke til alle vores borgere

Præsident Ekrem Yüce forklarede de forventede gode nyheder og sagde: ”I lang tid havde vores borgere problemer med transport fra vores by til Sabiha Gökçen Lufthavn. For at tilbyde vores borgere en sikrere, mere behagelig og sundere service inden for lufthavnstransport har vi implementeret busflåden kaldet 'HAVASAK'. Vi starter vores første flyrejser fredag ​​den 18. september. I første fase vil der være i alt 9 ankomster og 9 afgange i løbet af dagen. Vi vil øge antallet af vores fly i fremtiden. Vi implementerer også koronavirusforanstaltninger i vores 29 køretøjer med passagerkapacitet. Held og lykke ”sagde han.

Billetten udstedes i 8 filialer

'HAVASAK', som begynder at levere service med en flåde på 5 køretøjer, vil tage af fra Sakarya Metropolitan Municipality Intercity Bus Terminal, og dens sidste stop er Sabiha Gökçen lufthavn. Der vil være billetskæringspunkter i i alt 8 afdelinger, herunder Kent Square, Terminal, Campus, Blue Stop, Çark Street, Streetal Street og Erenler Kartoffelmarked og Sabiha Gökçen Lufthavn. Online billetsalg foregår på 0850 480 34 54 eller via havasak.com.tr på belpas.com.tr.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar