Folk fra Konya OBS! Busstation Campus Sporvognekspeditioner standser kort tid!

Busstation Campus Sporvogn Flyvninger i Konya Stopper for en kort tid!
Busstation Campus Sporvogn Flyvninger i Konya Stopper for en kort tid!

Busstation Campus Sporvogn Flyvninger i Konya Stopper for en kort tid! Det blev meddelt, at ture stopper et stykke tid på grund af vedligeholdelsesarbejdet på sporvejen i Konya. Metropolitan Kommune meddelte, at der vil være en periode med arbejde fra busstationen til campussen.


Meddelelsen fra Metropolitan er som følger; ”Da der vil være vedligeholdelse på Selcuk Universitets sporvognslinje torsdag den 10. september, udføres sporvogntrafik mellem busstationen og campus ikke efter kl. 20.00.

Under vedligeholdelsen vil turene mellem Alaaddin-Otogar fortsat blive foretaget med sporvogn; Ture mellem busterminalen og campus vil blive udført med bus. 20.20 ekspedition af Bicycle Tramway vil heller ikke foretages.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar