Castrol Ford Team Tyrkiet, Marmaris fødder til WRC Fuldført

Castrol Ford Team Tyrkiet, Marmaris fødder til WRC Fuldført
Castrol Ford Team Tyrkiet, Marmaris fødder til WRC Fuldført

Castrol Ford Team Turkey, WRC, som er en af ​​verdens største sportsbegivenheder - Tyrkiets etape af verdensmesterskabet i Rally og lavede WRC-Rally Turkey blev gennemført med succes i Marmaris. Holdet, der fuldstændigt fornyede sin organisation for at bringe unge talenter til den tyrkiske rallysport i 2020-sæsonen, lykkedes at gennemføre løbet i kategorierne "2 pull" og "youth", som det sigtede mod, og indsamlede vigtige point med sine unge piloter i det udfordrende rally.


WRC er den største sportsorganisation i sit hjem Tyrkiet - Tyrkiets del af verdensmesterskabet i rally blev afholdt i år i Marmaris blandt 19 atleter fra 130 lande og 65. til 18. september med deltagelse af 20 bilhistorier.

Efter en lang pause i løbet af denne periode blev kaldet til pandemien på grund af sportsbegivenheder den første store internationale sportsbegivenhed i vores land WRC Marmaris Rally kørt i World Rally Championship 5. etape i 2020 og første og anden etape af Tyrkiet Rally Championship. Tyrkiets første og eneste europæiske mester rallyhold Castrol Ford Team Tyrkiet, i år med de unge piloter "trækker 2" og "unge" kategori i løbet blev gennemført med succes.

Castrol Ford Team Tyrkiets Emre Hasbay født i 1995 ung pilot og co-pilot sæde i Candaş Long Ford Fiesta r2t'n 'to uafgjort' og 'ungdom' kategori var i stand til at afslutte løbet på førstepladsen.

Castrol Ford Team Turkey Rally of Turkey to gange i sin karriere under paraplyen Young Pilots, der vandt mesterskabet i årets Ford Fiesta And Presentation of 'youth' kategori ved 2. udskriftskø navn.

Castrol Ford Team Tyrkiet 1999 fødte store lovende unge piloter Ali Türkkan og co-pilot Honor Leo Fords rally nyeste værktøj i verden af ​​Fiesta Rally4s sæde i løbet, kategorien 'ungdom' i løbet formåede at slutte 3..

Bostancı: "Vi vandt løbet i de kategorier, vi ønskede at vinde"

Castrol Ford Team Tyrkiet Murat Bostanci fra dette års mesterpilot private pilotsæde, mens overgangen til coaching af pilotsædet, Marmaris Rally fandt følgende vurdering:

"WRC - World Rally Championship Rally of Turkey har efterladt Marmaris succesfulde fødder. Det var et godt løb for os fra start til slut. Vi vandt løbet i både junior- og tohjulstræk. I år ved at flytte vores land til et mere konkurrencepræget niveau i europæisk og verdensmesterskab, især med vores unge piloter; Young Drivers Championship 2020 Rally of Turkey, Rally of Turkey i 2020, vi sigter mod Two Wheel Drive Championship. Selvom det er et meget hårdt løb, er vi glade for at vinde løbet i de kategorier, vi vil vinde. Både det tyrkiske rallysamfund og vores land er meget vigtigt for både Castrol Ford Team Tyrkiet vil gerne takke alle vores atleter, der kaster sved i dette løb. "chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar