Castrol Ford Team Tyrkiet, Marmaris fødder til WRC Fuldført

Castrol Ford Team Turkey, WRC, som er en af ​​verdens største sportsbegivenheder - Tyrkiets etape af verdensmesterskabet i Rally og gjorde WRC-Rally Turkey med succes afsluttet i Marmaris. Holdet, der fuldstændigt fornyede sin organisation for at bringe unge talenter til den tyrkiske rallysport i 2020-sæsonen, lykkedes at gennemføre løbet i kategorierne "2 pull" og "youth", som det sigtede mod, og indsamlede vigtige point med sine unge piloter i det udfordrende rally.

WRC er den største sportsorganisation i sit hjem Tyrkiet - Tyrkiets del af verdensmesterskabet i rally blev afholdt i år i Marmaris blandt 19 atleter fra 130 lande og 65. til 18. september med deltagelse af 20 bilhistorier.

Efter en lang pause i løbet af denne periode blev kaldet til pandemien på grund af sportsbegivenheder den første store internationale sportsbegivenhed i vores land WRC Marmaris Rally kørt i World Rally Championship 5. etape i 2020 og første og anden etape af Tyrkiet Rally Championship. Tyrkiets første og eneste europæiske mester rallyhold Castrol Ford Team Tyrkiet, i år med de unge piloter "trækker 2" og "unge" kategori i løbet blev gennemført med succes.

Castrol Ford Team Tyrkiets Emre Hasbay født i 1995 ung pilot og co-pilot sæde i Candaş Long Ford Fiesta r2t'n 'to uafgjort' og 'ungdom' kategori var i stand til at afslutte løbet på førstepladsen.

Castrol Ford Team Turkey Rally of Turkey to gange i sin karriere under paraplyen Young Pilots, der vandt mesterskabet i årets Ford Fiesta And Presentation of 'youth' kategori ved 2. udskriftskø navn.

Castrol Ford Team Tyrkiet 1999 fødte store lovende unge piloter Ali Türkkan og co-pilot Honor Leo Fords rally nyeste værktøj i verden af ​​Fiesta Rally4s sæde i løbet, kategorien 'ungdom' i løbet formåede at slutte 3..

Bostancı: "Vi vandt løbet i de kategorier, vi ønskede at vinde"

Castrol Ford Team Turkey Murat Bostanci fra dette års mesterpilot private pilotsæde, mens overgangen til coaching af pilotsædet Marmaris Rally fandt følgende vurdering:

"WRC - World Rally Championship Rally of Turkey har efterladt Marmaris succesfulde fødder. Det var et godt løb for os fra start til slut. Vi vandt løbet i både junior- og tohjulstræk. I år ved at flytte vores land til et mere konkurrencepræget niveau i Europa- og verdensmesterskabet, især med vores unge piloter; Young Drivers Championship 2020 Rally of Turkey, Rally of Turkey i 2020, vi sigter mod Two Wheel Drive Championship. Selvom det er et meget hårdt løb, er vi glade for at vinde løbet i de kategorier, vi vil vinde. Både det tyrkiske rallysamfund og vores land er meget vigtigt for både Castrol Ford Team Tyrkiet vil gerne takke alle vores atleter, der kaster sved i dette løb. "