Çayırova Tuzla-forbindelsesvej afsluttet

Çayırova Tuzla-forbindelsesvej afsluttet
Çayırova Tuzla-forbindelsesvej afsluttet

Da færdiggørelsen af ​​broerne og forbindelsesveje, der forbinder Çayırova og Tuzla, tog lokalbefolkningen et lettelsens suk. Projektet, som blev udført af Kocaeli Metropolitan Municipality, fremskyndede trafikstrømmen og gav transporten stor bekvemmelighed. Transport er nu hurtigere og sikrere i regionen, hvor industrielle virksomheder er koncentreret takket være broer og forbindelsesveje, der forbinder de to storbyer.

VIGTIGE PROJEKTER KOMMER TIL LIVET


Kocaeli Metropolitan Municipality, som gør livet lettere ved at gennemføre bemærkelsesværdige projekter en efter en, gør især opmærksom på sine investeringer i transport. Metropolitan, som har gennemført vigtige projekter i Kocaeli fra nord til syd fra øst til vest, har udført et vigtigt arbejde ved at tilbyde overgang mellem Kocaeli og Istanbul. Med broforbindelsen vejarbejde mellem Tuzla Şifa Mahallesi og Çayırova er transport mellem de to regioner blevet lettere.

Nye og helbredende nabolande

Beboerne i Şifa Mahallesi, der kunne nå forbindelsesvejen Şekerpınar gennem Çiftlik Caddesi, gav adgang til byerne Çayırova og İzmit derfra. Med det nye projekt, ved at forbinde til E-80, kan både øst-vest og nord-syd transport realiseres. Passagen og forbindelsesveje til den sydlige del af lastbilparken i nabolaget lette transporten af ​​Şifa District og Çayırova Yeni Mahallesi.

2500 METER FREMSTILLET VEJ

Inden for projektets anvendelsesområde blev 2 meter vej fremstillet. I undersøgelsen blev der lavet 500 4 kubikmeter beton, 615 ton jern, 675 meter regnvandspildelinie, 429 meter drikkevandslinie. 597 meter med bunker blev produceret til broer. Inden for undersøgelsen blev 852 kvadratmeter parket og 5, 600 meter grænser lagt. 10 150 tons asfaltmateriale blev brugt på vejene. Derudover blev der inden for projektets rækkefølge fremstillet fajance, borede bunker og jetfremme.

To bygninger bygget

Ved idriftsættelsen af ​​projektet blev der tilvejebragt en forbindelse til E-80, og trafikstrømmen i både øst-vest og nord-syd retning blev leveret. Broen og forbindelsesveje, der er bygget, har forbundet Tuzla Şifa-distriktet og Çayırova-regionen. Inden for projektets rækkevidde blev der bygget en 1 og en halv meter lang 91 meter bred og en 7 meter lang 90 meter bred bro.

TRANSPORT MELLEM ÇAYIROVA - TUZLA HAR VÆRT NEMERE

Transportproblemet mellem Şifa Mahallesi og Çayırova-distriktet, som ikke har nogen direkte forbindelse til E-80, som er Şekerpınar-forbindelsesvejen, vil blive elimineret takket være de tilsluttede forbindelsesveje. Indbyggerne i Şifa Mahallesi, der kan nå Şekerpınar-forbindelsesvejen gennem Çiftlik Avenue, giver lettere adgang til Çayırova retning, når projektet er afsluttet.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar