Coronavirus-kontrol vil blive gennemført over hele landet!

Coronavirus-kontrol vil blive gennemført over hele landet!
Coronavirus-kontrol vil blive gennemført over hele landet!

Indenrigsministeriet, 81 provinsstyret 19. september 4 Revision inden for omfanget af Covid2020-foranstaltninger sendte et cirkulær om emnet. I cirkulæret blev det anført, at i den kontrollerede sociale livsperiode i forbindelse med bekæmpelse af coronavirusepidemien, overholdelse af de grundlæggende principper for rengørings-, maske- og afstandsregler samt de foranstaltninger, der er bestemt for alle forretningsområder og boligarealer, og overvågningsaktiviteterne, der udføres i koordinationen af ​​guvernører / distriktsguvernører, er af stor betydning for succesen med kampen mod epidemien.


I betragtning af epidemiens spredningsforløb de sidste dage er vigtigheden af ​​at følge de eksisterende foranstaltninger på alle områder af livet igen kommet frem, og følgende oplysninger om de inspektioner, der skal gennemføres i hele landet, blev inkluderet:

Guvernører, distriktsguvernører, borgmestre, ledere og personale fra relevante offentlige institutioner og organisationer, landsby- / kvartermukhtarer, professionelle kamre, generelle retshåndhævelsesenheder (politi, gendarmeri, strande) i alle provinser og distrikter fredag ​​den 4. september for at fortsætte kampen mod koronavirusepidemien. Sikkerhed) og private retshåndhævende embedsmænd (politi, privat sikkerhed osv.), Inspektioner vil blive udført for at dække alle livets områder med mottoet For sundhed for os alle.

Disse kontroller; indkvartering, indkøbscentre, markedspladser, high society markeder, restaurant, cafe, restaurant, kaffehus, kaffehus, tehave, bryllups- og ægteskabssteder, frisør / frisør / skønhedscentre, internetcaféer / saloner og elektroniske spilsteder, indre by og Det planlægges at dække intercitykøretøjer, busstationer, kommercielle taxaer, taxaer, parker / picnicområder, forlystelsesparker / temaparker og alle boligarealer (strande, alléer og gader osv.).

Inspektionsteams vil være fast besluttet på at bestå af repræsentanter for relevante offentlige institutioner og organisationer (retshåndhævelse, lokale administrationer, provins- / distriktsdirektorater osv.), Landsby- / kvartermukhtarer og professionelle kamre under hensyntagen til ekspertisen i hver forretningsgrænse eller placering.

Under inspektionerne vil der blive lagt særlig vægt på, om reglerne for rengøring, masker og fysisk afstand følges i begivenheder (bryllupsceremonier, begravelser, kondoleanser osv.) Og steder (strande, gader og gader, parkeringsområder osv.), Hvor borgere kan komme sammen i folkemængder.

Effektiviteten og synligheden af ​​revisionsaktiviteter holdes på det højeste niveau.

Under inspektionerne vil vejledende og bevidstgørelsesaktiviteter være fokuseret på borgerne.

For ikke-kontinuerlige overtrædelser, der skyldes øjeblikkelige implementeringer, der kan rettes med det samme, vil den første overtrædelsesadvarsel, administrative bøder i den anden overtrædelse, en dag for den tredje overtrædelse på arbejdspladsen, kommercielle taxaer og offentlige transportbiler og 1 dage for den fjerde overtrædelse blive sendt til den lokale myndighed.

For dem, der udgør en alvorlig risiko med hensyn til folkesundhed og vedvarer eller insisterer på handlinger mod reglerne / forholdsreglerne, vil de sanktioner, der skal fastlægges af provinsens / distriktets generelle hygiejnekomitéer, anvendes af de lokale administrative myndigheder.

I denne sammenhæng vil den nødvendige planlægning blive foretaget af guvernørerne og distriktsguvernørerne ved at sikre koordineringen mellem lokale administrationer, generelle retshåndhævende organer, offentlige institutioner og organisationer, landsby / kvartermukhtarer og professionelle kamre, og der vil ikke være nogen problemer med implementeringen.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar